Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Het belang van goede slippers

Veel mensen weten niet dat goede slippers belangrijk zijn en wat de gevolgen kunnen zijn. Een van de gevolgen wat je kan krijgen wanneer je op slippers kan zijn is hielspoor. Wil jij weten waarom? Lees dan verder.

De checklist voor de perfecte slippers en sandal

We weten allemaal wel de gevolgen die je kan krijgen wanneer je slechte schoenen of slipper koopt. Daarom is het belangrijk dat je, goede slippers of sandalen koopt voor je kinderen, maar waar moet je dan opletten? Dat lees je hier.

Leren duiken – hoe doe je dat precies?

Je hebt er vast wel eens aan gedacht om te beginnen met duiken. Wanneer je aan het strand bent op vakantie wil je ook wel eens de vissen onder water bekijken. Toch is duiken niet zo makkelijk. Daarom vertellen wij je hoe je kan leren duiken.

De snorkeltips voor beginners

We zijn allemaal wel eens op vakantie geweest, waar een prachtige zee was om te snorkelen. Toch kan het wel heel erg spannend zijn. Helemaal wanneer je een beginner bent. Daarom hebben wij een aantal tips voor een beginner.

 

Kan je verbranden in de schaduw?

Je hoort vaak mensen zeggen dat je in de schaduw moet wanneer je rood begint te worden, maar kan je dan ook verder verbranden in de schaduw? Veel mensen zeggen van niet, maar is dat echt zo? Dat lees je hier.

 

Hoe kan ik mijn kind leren duiken?

Veel kinderen hebben angst om te leren duiken. Daarom zie je ook vaak dat ouders zelf de kinderen gaan leren duiken, maar hoe doe je dat precies? Dat lees je hier.