Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Is chloorbestendige kleding een echte must-have

Veel mensen weten alleen dat chloor heel erg goed is in het zwembad voor tegen de bacteriën, maar dezelfde mensen vergeten dat er ook nadelen zitten aan chloor. Chloor kan namelijk je zwemkleding beschadigen. Heel veel mensen zijn hier dan ook niet van op de hoogte.

 

Wel of geen zonnebrand onder de zonnebank

De meeste mensen houden er wel van om het hele jaar met een lekker bruin kleurtje rond te lopen, maar wat doet zonnebrand eigenlijk onder de zonnebank? Dat lees je hier.

De zwemtas checklist van 2022

Het mooie weer komt er weer aan dat betekent dat we massaal naar de zwembaden in ons mooie land gaan, alleen wat moeten we meenemen om er voor te zorgen dat we een geslaagde dag tegemoet gaan? Wij vertellen je het in deze zwemtas checklist van 2022.

Wat neem je mee naar de sauna?

Heb je een afspraak staan bij de sauna, maar ben je er nog nooit eerder geweest? Geen probleem, wij snappen de stress. Helemaal omdat je niet weet wat je allemaal precies mee moet nemen. Wil jij nou weten wat je echt mee moet nemen naar de sauna? Dat lees je hier.

Het belang van een zonnebril in het verkeer

De kans is groot dat je wel eens bent uitgelachen wanneer je een zonnebril op had in de auto. Toch is het wel belangrijk dat je een altijd een zonnebril bij je hebt. Waarom? Dat lees je hier.

Het belang van een zwemvest

Een reddingvest kan je leven redden mocht je overboord vallen. Ga je lekker een dag het water op of blaas je zelf een rubberboot op om heerlijk te dobberen op de zee? Een goed passen reddingsvest is van groot belang. Waarom? Dat lees je hier