Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Corrigerend badpak = tip voor mooi figuur

Met het aankomende voorjaar in zicht was ik de afgelopen weken op zoek. En waar was ik naar op zoek…naar een badpak! Met een badpak doe ik vaak járen. Elk jaar kom ik wel weer in de verleiding om een nieuw badpak te scoren, door de modeblaadjes of doordat ik iemand zie lopen in een ontzettend leuk gekleurd exemplaar en dan ga ik googelen waar ik die óók kan kopen. Zodoende heb ik al een hele verzameling in de kast. Niet alleen badpakken hoor, ook wel bikini’s en tankini’s, maar badpakken waren de afgelopen jaren wel mijn favoriet. Ik was een beetje aangekomen dus ik was nu voor het eerst in mijn leven op zoek naar een…rapapaaaa: corrigerend badpak! Gewoon, om mijn gezellige buikje te verstoppen en met wat meer zelfvertrouwen op het strand te lopen.     

 

    

 

 

 

 

De leukste vetste coolste kleuren en designs

Ik had eerlijk gezegd nogal een truttig beeld bij corrigerende badpakken. Op een vrije middag huppelde ik naar het centrum (ik had er zin in hihi) en liet mij informeren bij een badmodewinkel. Blijkt dat ik niet alleen kan kiezen tussen de leukste vetste coolste kleuren en designs maar moest ik ook nog beslissen of ik een badpak wil met voorgevormde cups, of met een halter, v-hals of beugel, en dan heb je ook nog de strapless varianten! Had ik nou maar eerder geweten dat er zoveel keus is en heel veel badpakken inmiddels wel een bodyforming-inzet hebben voor een mooi silhouet.
 

Met een vriendin de stad in


Ik heb er maar een vriendin bijgehaald en we zijn uren de stad ingedoken om op zoek te gaan naar wat mij het beste bevalt. Ik ben voor een zwarte kleur gegaan omdat dit nog slanker afkleedt en mijn badpak heeft ook een hoge beenuitsnijding zodat mijn benen optisch langer blijven. Woehoe…ik ben straks echt dé beachbabe van het strand! Van al dat shoppen was ik al de helft van mijn buikje kwijt haha. En dan heb ik het badpak uiteindelijk nog online besteld ook, omdat dat voordeliger bleek te zijn. 

     

 

 

Een badpak waar jij je goed in voelt

Dus meiden, zoek je een badpak waar jij je goed in voelt en waar je de wat minder flatteuze lichaamsdelen zoals een bikke buik in wilt verstoppen, dan kan je zeker eens tussen die mooie hippe corrigerende badpakken van tegenwoordig snuffelen. Op deze site vind je er genoeg van vele soorten merken en winkels. Dat scheelt jou kilometers lopen! Overigens mag je áltijd trots zijn op je buik, hoe die er ook uitziet, maar soms voel je je nu eenmaal prettiger in zwemkleding die benadrukt wat jijzelf zo mooi vindt aan je lichaam en datgene waar jijzelf niet zo blij mee bent wat meer verbergt. Ja toch?!

 

 
 
woensdag 13 maart 2019
Roos
Badpak, corrigerend, hip