Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

OTTO, de grootste collectie bad- en strandmode

OTTO is één van de grootste online retailers in Nederland met al meer dan 35 jaar ervaring! Het is daarom ook niet zo gek dat iedereen OTTO wel kent! Ook op het gebied van bad- en strandmode, kunnen we met onze liefde voor bikini’s, badpakken en zwemshorts gerust zeggen dat OTTO het grootste assortiment badmode heeft met ruim 1.600 artikelen, waarvan ruim 500 trendy bikini’s voor de dames.. Als je dan niet kunt slagen!

 

OTTO, de grootste collectie bad- en strandmode!

 

Populaire merken

Zo scoor je bij OTTO bikini’s en zwemshorts van bekende merken zoals Adidas of Bruno Banani, maar ook hippe merken zoals Buffalo, LASCANA, s.Oliver en VENICE BEACH. Droom maar vast over die heerlijke vakantie, want je weet dat deze merken ontzettend modieuze en prachtige bikini’s hebben, met oog voor detail en van goede kwaliteit! Of je nu op zoek bent naar een triangelbikini, bandeaubikini of juist een stevige beugelbikini, OTTO heeft in haar assortiment bikini’s en badpakken vanaf maat 32 tot en met maat 58 en van cup A t/m cup F. Niet zo verwonderlijk toch dat de badmode van OTTO zo gewild is!

 

Otto bikini's

 

Win shoptegoed van maar liefst 75 euro!

Omdat OTTO de grootste en leukste collectie badmode van Nederland heeft en hiermee als grootste aanbieder op Zwemkleding.nl is vertegenwoordigd, mogen wij, als klap op de vuurpijl, ook nog eens shoptegoed weggeven van maar liefst €75,-. Dat komt goed uit tijdens deze zomerse dagen! Je kunt kans maken op dit shoptegoed van €75,- door ons te laten weten welk badmode artikel van OTTO jij graag zou willen shoppen. Dit hoeft niet alleen een bikini, badpak of zwemshort te zijn, het mag ook een mooi strandjurkje of andere strandmode item zijn waarmee jij deze zomer graag op het strand gezien wilt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

maandag 22 juni 2015
Lisa
OTTO, bikini, badpak, zwemshort, beachtime