Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

s.Oliver

Vergelijk 1048 producten
Sorteer op:
Blog

s.Oliver

S. Oliver bikini

s. Oliver is een zeer toegankelijk modemerk met eerlijke producten tegen een prima prijs. Het merk staat voor oprechtheid, authenciteit, een uitstekende kwaliteit en traditie. "Real fashion for real people" is het motto van het merk en dit is zeker terug te zien in de collecties van s. Oliver. Binnen het merk zijn er verschillende productlijnen ontworpen voor verschillende gelegenheden en mensen. 

 
De QS by s. Oliver collectie is een collectie die vooral de jonge, trendbewuste en modegeoriënteerde mensen aanspreekt. De collectie is speels, spontaan en urban en in deze collectie worden de nieuwste trends en spannende kleurcombinaties verwerkt. De s. Oliver Casual collectie richt zich vooral op aantrekkelijke mode met een goede kwaliteit. In deze collectie worden het sportieve, jonge, en elegante met elkaar gecombineerd en dit resulteert in een lijn die comfortabel zit, een hoge kwaliteit heeft en ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs wordt verkocht. 
 
 
SELECTION by s. Oliver zorgt ervoor dat je zakelijk en elegant voor de dag kan komen. Naast deze stijlvolle zakelijke outfits bevat deze lijn ook vrijetijdsmode met een vleugje sportiviteit. De TRIANGLE by s. Oliver collectie is een lijn die zich richt op de stijlvolle vrouw met maat 44 tot 52. Binnen deze lijn wordt casual kleding afgewisseld met modieuze, stijlvolle pronkstukken en sterke basics. s. Oliver Junior richt zich op opgroeiende kinderen, voor de allerkleinsten in de wieg tot en met eigenwijze tieners. s. Oliver Accessories & more is een brede collectie die een veelheid aan modeaccessoires omvat. Van schoenen tot aan paraplu's, binnen deze collectie vind je het allemaal.
 

Trendy bikini S. Oliver

De s. Oliver Bodywear bevat dag-, nacht- en strandkleding voor hem en haar. Binnen deze collectie worden de zachtste stoffen geproduceerd tot strandkleding op basis van de laatste trends en met een geweldige pasvorm. De opvallende details maken de zwemkleding van s. Oliver uniek en trendy. De badmode collectie van s. Oliver is erg breed: sportief, elegant, trendy, alles komt voorbij. Er is voor ieder wat wils, en dat allemaal tegen zachte prijzen! Er is voor iedereen wel een S. Oliver bikini of een S. Oliver badpak!
 
s. Oliver is er voor de casual, trendy en modebewuste mens!