Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Venice Beach

Vergelijk 638 producten
Sorteer op:
Blog

Venice Beach

Venice Beach bikini

Ben je op zoek naar een jong sportmerk? Let dan eens op het merk Venice Beach. Het comfort van sportkleding voor dames staat hierbij centraal, dit wordt ook nog eens gecombineerd met een trendy stijl. Er worden prachtige pasvormen gebruikt en ook maken zij gebruik van diverse patronen. Er is ook een groot assortiment aan badmode van Venice Beach beschikbaar. Sinds 1988 is dit merk al een grote speler op het gebied van sportkleding. Het is een Duits merk en kwaliteit, innovatie en functionaliteit staan centraal.

 

Venice Beach wereldwijd

Vrouwen van Europa, Oost Europa, Azië en uit het Midden Oosten zijn helemaal weg van het merk Venice Beach. Het is namelijk veelzijdige zwemkleding en er is voor iedereen wat leuks te vinden. Deze sport- en zwemkleding wordt gemaakt van (elastische) stoffen welke ademen. Ook wordt de temperatuur hiermee geregeld en als je veel zweet is dat geen enkel probleem want de sportkleding droogt snel. De kenmerken van de kledingstijl van Venice Beach zijn comfort, bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. De badmode van Venice Beach is zeer gewild. Zwemmen is goed voor de gezondheid en met leuke passende badmode durf jij je gerust te laten zien. Een goede bikini is voor vrouwen dan ook belangrijk en bij Venice Beach hebben ze keus uit een groot aantal modellen, kleuren en stijlen.

De badmode van Venice Beach

De bikini van Venice Beach kan gecombineerd worden met de even zo stijlvolle en kleurrijk badmode als diverse strandjurken en strandbroeken. Handig om snel even wat aan te trekken bij het zwembad of op het strand. Ieder jaar brengt Venice Beach een nieuwe collectie met vele trendy modellen mix & match bikini's op de markt waar uit gekozen kan worden. In de zomermaanden lopen er veel mensen rond in Venice Beach kleding, misschien dat het je nog een opvalt nu je de kenmerken van het merk weet.