Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bruno Banani

Vergelijk 157 producten
Sorteer op:
Blog

Bruno Banani

Bruno Banani bikini

De Bruno Banani bikini is een bikini voor de trendy en individuele vrouw. De bikini’s zijn van hoge kwaliteit, dit is waar Bruno Banani al sinds 1993 bekend om staat, maar niet alleen om deze zeer hoge kwaliteit, ook om de buitengewone afwerking staat de Bruno Banani bikini hoog aangeschreven. De Duitse degelijkheid is te vinden in de Bruno Banani zwemkleding, maar het ouderwetse, saaie uiterlijk wat vroeger veel terug te vinden was in Duitsland is vaarwel gezegd. Veel vrolijke, opvallende kleuren vertegenwoordigen de collectie van de Bruno Banani zwemkleding voor dames. De Bruno Banani bikini  is grofweg onder te verdelen in drie soorten bikini’s, namelijk de triangel bikini, de bandeau bikini en de push up bikini.
 
 

 

Bruno Banani zwembroek

De Bruno Banani zwemshort past bij nonchalante en modieuze mannen. De collectie bestaat uit strakke korte zwemshorts en uit wat langere modellen die losjes rond de benen vormen. De kleuren zijn minder fel en flets dan de dames zwemkleding, de kleuren van de Bruno Banani zwemshort zijn basis en donkerder. Iedere Bruno Banani zwembroek heeft een eigen karakter door een opdruk, een motief of een andere extra toevoeging, wat de zwembroek uniek maakt. De Bruno Banani zwemkleding heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, de kwaliteit is erg hoog en de prijzen zijn zeer goed betaalbaar. 
 

Bruno Banani

Bruno Banani is meer dan ondergoed. De mode van Bruno Banani is nonchalant, individueel en trendy. Het innovatieve ondergoed label staat sinds 1993 bekend om de hoogste kwaliteit en de exclusieve afwerking. Hoewel Bruno Banani begon als ondergoed label, zijn er vandaag de dag veel meer producten te vinden in de collecties zoals Bruno Banani zwemkleding, parfums, schoenen, sokken, horloges, sieraden, tassen en andere accessoires. In de tijd Wolfgang Jassner het label in 1993 stichtte, was het ondergoed in Duitsland vooral erg degelijk en saai, Wolfgang Jassner was van mening dat daarin snel verandering moest komen en is daarom begonnen met het ondergoed merk Bruno Banani. Betaalbaarheid en degelijkheid zijn de grondbeginselen van de inmiddels grote collectie luxe goederen, maar naast deze degelijkheid en betaalbaarheid staat het merk bekend om de trendy en innovatieve teint die terug te vinden is in ieder product.