Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Leukste haarstijlen voor op het strand

Het stroeve zand, het veel te zoute zeewater en urenlang zonlicht… Je haar heeft het maar zwaar terwijl je ligt te zonnen in je nieuwste bikini van misschien wel Brunotti, Sunflair of Banana Moon. Het is altijd lastig om een kapsel te vinden voor naar het strand. Het moet praktisch zijn, maar vooral goed voor je haar en er super ‘cute’ uitzien! Met de volgende haarstijlen zul jij er prachtig uitzien op het strand!

Beach waves: Always the right choice!

Met beach waves zit je altijd goed. Ze geven je de perfecte strandlook en daarom staan deze waves ook als eerste op ons lijstje met haarstijl-tips. Een groot voordeel van de beachwaves is dat je er heel erg weinig voor hoef te doen. Je hebt geen stijl- of krultang nodig, dus om deze mooie waves te krijgen beschadig je jouw haar niet.

 

Normaal gesproken krijg je deze leuke waves pas na een dagjes strand, maar wij snappen dat je overdag ook alvast met dit leuke kapsel rond wilt lopen! Hoe kun je nou het best deze ibiza-haarstijl creëren? Was de dag voordat je na het strand gaat je haar met shampoo en spuit daarna, voordat je het lichtelijk droog föhnt, een zoutoplossing in je haar. Draai vervolgens je nog niet helemaal droog geföhnde haar in knotjes op je hoofd. Deze kunnen zo groot en klein zijn als je zelf wilt. Zo kun jij zelf bepalen hoe ‘wavy’ het wordt! Zorg ervoor dat je de knotjes zo indraait, dat je er nog goed mee kunt slapen. Je zult verbaasd zijn… Want als je de volgende dag wakker wordt, ben je helemaal gestyled en klaar om te genieten van je geweldige stranddag!

 

Sjaaltje in je haar

Een sjaaltje in je haar staat super leuk! Je kunt het sjaaltje om je staart heen wikkelen als elastiek of in je vlecht mee vlechten. Een ander schattige haarstijl die je kunt proberen met een sjaal is om hem als band om je hoofd te binden. Dit zorgt ervoor dat alle korte, baby haartjes uit je gezicht blijven maar ook dat je haar beschermd is tegen de felle zon. Als je dit weet, wil je het toch gelijk uitproberen!

Vlechtjes door je hele haar

Als je de normale beach wave look een beetje zat bent, hebben wij de oplossing! Maak eerst mooie waves in je haar zoals het hierboven omschreven is en maar daarna allemaal kleine vlechtjes verspreid door je hele haar. Dunne, dikke, een paar met een gekleurd stukje touw erdoorheen… Het kan allemaal! Om het extra speciaal en origineel te maken kun je een veertje of een kraaltje meevlechten in je vlecht.  Spray als je klaar bent je haar goed in met haarlak en je bent ‘ready-to-go’!

De warrige knot

Met de warrige knot zit je ook altijd goed! Je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld eerst kleine vlechtjes maken en vervolgens je haar in een knot doen. Dit ziet eruit alsof je heel veel moeite hebt gedaan, maar stiekem heb je deze gave haarstijl super snel in elkaar geflanst! Ook kun je voor de makkelijke weg gaan en een normale knot dragen. Zorg ervoor dat je knot niet te strak zit... Op het strand mag alles heerlijk waaien en mag jij jouw haar natuurlijk lekker warrig laten! 

 

Strandhoed

Heb jij nog geen strandhoed? Dan moet je zeker een kijkje nemen in ons assortiment! Een strandhoed is namelijk helemaal 'hot' deze zomer. Vind je het altijd lastig om je haar goed in model te brengen voor een dagje strand en wil je je haar en gezicht goed beschermen tegen de zon? Dan is een strandhoed de ideale keuze voor jou! De strandhoed is super trendy... Dus de 'must-have' van dit seizoen!

 

 

Met deze kapsels heb je zeker de ultieme strandlook! Heb jij zelf ook nog leuke tips? Laat het ons weten op onze Facebookpagina!

 

Moet jij nog een nieuwe bikini scoren? Dan zit je bij ons goed! Kijk snel op: Bikini 2016 en Tankini 2016 om te zien wat de nieuwste trends zijn van dit seizoen en start daarna je bikini-jacht! 

 

vrijdag 12 februari 2016
Lisa
Haarstijlen, strand