Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Banana moon badmode

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog
Strandhoed Schul Corail
€ 39,00 € 19,98
Strandhoed Schul Corail Bekijk

Banana moon badmode

Het merk Banana Moon is opgericht in het jaar 1984 door Daniel Flachaire, zijn vrouw Veronique en een Franse ontwerper. De oprichters van het merk lieten en laten zich tegenwoordig nog steeds inspireren door het Californische leven: sport en vitaminen helpen om niet gestrest te raken van deze drukke staat en waar mode jouw identiteit goed naar voren brengt.

De energie spat van het design af. Het heeft een jong en zonnige uitstraling, met veel diversiteit aan kleuren en de kleding van dit merk zit erg comfortabel, wat uiterst handig is voor het actief beoefenen van een sport. Dit eigenwijze, maar super trendy merk is daarnaast goed te herkennen door de grote stippen en eigenwijze strepen. Veel fashionista’s dragen een bandeautopje met een stoer strakke jeans, wat erg sexy en vrouwelijk is.

Banana Moon bikini mix & match

Kies je eigen stijl en ga op zoek naar jouw Banana Moon outfit! Wordt het het populaire bandeautopje, zonder bandjes? Een chique stijlvol badpak of een kleurrijk haltertopje? Bij Zwemkleding.nl vind je deze producten in één oogopslag!