Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe kies je de juiste bikini?

In vorige blogs hebben we jullie verteld hoe we ons figuur beter kunnen uit kunnen laten komen door het juiste badpak of model bikini te kopen, maar daar heb je niet zoveel aan als je niet even naar de winkel kan gaan om wat dingen te passen. Wij geven je een paar tips waar je op moet letten bij het kopen van een bikini. 

 

 

Online bikini kopen = spannend!

Je kunt meerdere redenen hebben om online bikini's te kopen, zoals: 

 

  1. Handig en gemakkelijk: je hoeft niet meer naar de winkel! 
  2. Je hebt een hekel aan die krappe pasruimtes of het licht in de paskamer kan je onzeker maken 
  3. Vaak meer unieke bikini's. Dus geen bikini's die iedereen al heeft! 

 

Dit kan lastig zijn als je niet weet hoe sommige zwemkleding-modellen eruit zien of hoe kleuren er in het echt uitzien. Veel online winkels hebben echter een goede retourservice, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bikini's die je niet mooi vindt of niet past, je kunt ze zo weer retour doen.

 

Pasmaten

Badkleding zet uit als het nat is en dat beïnvloed de lichaamsondersteuning. Als je een strak of ruimvallend badpak/bikini zou moeten kiezen, adviseren wij dat je kiest voor een strakkere. In eerste instantie lijkt het misschien te strak, maar je zult merken dat na een aantal baantjes gezwommen te hebben dat het badpak al wat losser gaat zitten. Dit geldt voor zowel bovenstukje als broekje. Het is natuurlijk niet zo leuk als je broekje afzakt na een paar keer zwemmen terwijl je jezelf omhoog trekt aan de rand van het zwembad.

 

                        

Hoe zal ik er straks op het strand uitzien? Zit de bikini wel goed? 

Hoewel de meeste vrouwen dromen van een ‘ideaal’ figuur, is dit niet altijd mogelijk of op zijn minst realistisch. Elke vrouw is anders gebouwd: als je bijvoorbeeld brede heupen hebt, kom je er niet vanaf met sporten of lijnen, want zo is je lichaam nu eenmaal gebouwd. Hier lees je tips over verschillende badpak-modellen en bikini-modellenen welke geschikt zijn voor welk figuur.

 

De gemiddelde zwemkledingmaat van Nederlandse vrouwen is maat 42. Waar de gewone man ook van houdt! Laat je dus vooral niet misleiden door modebladen, tv, catwalks of Instagram. Probeer je wel goed te kleden! Besteed speciale aandacht aan je positieve aspecten en concentreer je niet op de paar dingen die je niet leuk vindt aan jezelf. Dit zijn de punten die jouw speciaal en sexy maken.

 

Kies het model dat bij je past! 

Maak een goede keuze welk bovenstukje en broekje je wilt. Het belangrijkste is dat je je er goed in voelt. Als je je niet comfortabel en/of sexy voelt in een ‘Brazilian’ broekje, koop dan een gewoon broekje. Koop ook geen halter-bikini als je een grote cupmaat hebt en van plan bent veel op het strand te rennen.

 

Als laatste…

Een bikini kopen betekent meestal zon, zee en strand! Dus lekker uitrusten in de zomer. Neem dus dat geluks- en ontspanningsgevoel mee als je een bikini koopt! Na het lezen van deze bikini tips en tricks: Succes met shoppen!

maandag 7 november 2022
Lizz