Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welk badpak past bij mijn lichaam?


ZANDLOPER FIGUUR

Heb jij een zandloper figuur? Brede heupen en schouders, volle borsten maar een smalle taille? Bij een zandloper figuur is de keuze oneindig, maar bij dit figuur wil je vooral je taille te benadrukken. De aandacht wordt dan naar de taille getrokken en leidt af van de heupen. Vanwege de vollere boezem adviseren we een badpak met voorgevormde cups of één met beugels voor extra support van de borsten. 

PEER FIGUUR

Bij een peervormig figuur, heb je smalle schouders, kleine borsten en volle billen, heupen en bovenbenen. Bij een peervorm is een badpak die de nadruk legt op de bovenkant van het lijf de beste optie. Zo worden je borsten geaccentueerd en de aandacht van je heupen afgeleid. Dit kan je doen door een badpak te nemen met ruches of een opvallende print rond de borsten. Ook kan je denken aan een badpak met een push-up effect en vulling. Om bij de benen slanker en langer te lijken, kan je een hoger uitgesneden badpak nemen. 

Kleurrijk badpak met wikkellook         .         .         

APPEL FIGUUR

Heb jij geen duidelijke taille? Ben je breder aan de bovenkant, met slanke benen en smalle heupen. Dan heb je een appelfiguur. Bij een appelfiguur kan je met een corrigerend badpak wat meer taille creëren. Ze zorgen er zelfs voor dat je buikje kleiner lijkt. Je kan je borsten wat extra ondersteuning geven door een badpak te dragen met beugels.

RECHT FIGUUR

Heeft jouw lichaam weinig vormen en rondingen? Het doel is bij dit lichaamstype is om de vrouwelijke vormen te accentueren. Dit doe je bijvoorbeeld door een badpak te dragen met ruches en franjes aan de top en bottom van het broekje. Hierdoor krijg je meer volume bij de boezem en de heupen. Als de nadruk naar je taille gaat, lijken je vormen automatisch veel vrouwelijker.

vrijdag 9 september 2022
Lizz