Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke bikini past er bij jouw lichaam?

 

Het mooie weer komt steeds dichterbij. De heerlijke warme dagen, gezellige strand en tuinfeestjes en lekker relaxen bij je favoriete vakantieoord. Wij geven jou enkele tips voor een goede bikini bij elk lichaamstype!

 

Lichaamstype: Peer


Ben jij bij je heupen iets breder dan aan de bovenkant? Dan is het belangrijk dan is het belangrijk dat je je lichaam in evenwicht brengt door meer volume te creëren aan de bovenkant. Dan is een bandeaubikini perfect voor jouw lichaam. Het benadrukt namelijk alle positieve punten van jouw lichaam. Wil je optisch gezien meer boezem hebben? Ga dan voor een bikini met ruches of franjes.

          Gevoerde 2-delige RAINBOW bandeaubikini van Bonprix          Zomerse bandeaubikini met ruche

 
 
 

Lichaamstype: Vierkant


Heb jij een fijne bouw en niet veel rondingen? Het vinden van een goed passende bikini waarin je er op en top vrouwelijk uitziet is dan lastig te vinden... Onze tip is daarop: kies voor een triangelbikini. Doordat je deze meestal kunt strikken op de rug en in de nek, krijg je dus een driehoek aspect, en past de bikini altijd. Ook voor deze bikini geldt: hoe meer details, zoals ruches en franjes, hoe meer volume.

s.Oliver triangelbikini verkrijgbaar in 5 mooie kleuren                    

Lichaamstype: Appel


Heeft jouw lichaam een appelfiguur; met veel volume aan de bovenkant en killer benen? Gelukkig is het badpak weer helemaal hot en happening deze zomer. Een klein buikje wordt bedekt en met een diep ingesneden halslijnen toch heel erg sexy en vrouwelijk! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bikini met een hoger-broekje. Het is maar net waar jij jezelf het lekkerst in voelt. Een leuke verticale print zorgt ervoor dat je optisch meer lengte hebt en brengt je lichaam weer in evenwicht.

                    

Lichaamstype: Zandloper


Heb jij een wespentaille en rondingen op de juiste plekken? Dan heb jij een zandloper figuur. Een zandloper figuur kan bijna alles hebben. Kies voor een bikini met voorgevormde cups, zodat je voldoende stevigheid rond de boezem creëert. Vermijd zoveel mogelijk de triangelbikini, want de beugelbikini is jouw beste maatje op vakantie. Een broekje met een hoge taille brengt alle aandacht naar je vrouwelijke curves toe.

                    Bikini grote maten met trendy print Lascana

 
 
 

 

 

dinsdag 7 juni 2022
Lizz