Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gigi Hadid het gezicht van Seafolly

Seafolly is een Australisch merk dat is opgericht in het jaar 1975. Het merk behoort tot één van de best verkochte badmode merken in de hele wereld en dat is niet voor niets! De badkleding van Seafolly is ontzettend vrouwelijk, bestaat uit vrolijke kleuren en niet te vergeten, trendy dessins. Naast de prachtige bikini’s en badpakken vind je bij Seafolly ook leuke strandkleding, zoals kaftans, strandjurkjes en comfortabele strandshorts. Heerlijk voor de zomerse dagen als je het mij vraagt!
 

Gigi Hadid

Dat je de badkleding wilt dragen van dit merk, komt ook door de modellen die het merk vertegenwoordigen. Zo is hét model van dit moment, Gigi Hadid, het gezicht van Seafolly. Het half Nederlands model is nog maar 23 jaar en heeft al een carrière om u tegen te zeggen! Zo liep ze de afgelopen maanden shows van Dolce&Gabbana, Moschino en Tommy Hilfiger en staat Gigi deze maand voor het eerst op Spaanse cover van de tijdschrift Vogue. Dat het Gigi voor de wind gaat, is wel duidelijk. Naast alle grote modeshows en een cover op haar naam, stond zij ook in het blad Sports Ilustrated Swimsuit. En als dat nog niet genoeg is, is Gigi ook het gezicht van het bekende merk Guess. Haar carrière gaat als een vogelvlucht! Ook haar vriendinnen zijn bekende gezichten uit de modewereld. Zo gaat ze om met de it-girl Kendall Jenner, Victoria Secret’s model Josephine Skriver en wordt zij weleens gespot met zangeres Selena Gomez.
 
gigi1
 
Is Gigi Hadid ook jouw fashion icon en/of ben jij ook zo dol op de badkleding van het merk Seafolly? Combineer dan een prachtige Seafolly bikini of badpak met een paar zomerse slippers en jij bent helemaal klaar voor de zomer!
 
 
dinsdag 3 maart 2015
Lisa
Seafolly, Australië, Australian, bikini, badpak, strandshort, strandjurk