Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Guess

Vergelijk 5 producten
Sorteer op:
Blog

Guess

Guess zonnebrillen

De Guess zonnebrillen zijn modieus, maar wel vaak in combinatie met een retro vormgeving. De Guess zonnebrillen collectie is heel uitgebreid. Zo zijn er veel verschillende modellen voor dames, bijvoorbeeld zijn er veel ‘diva’ brillen, waarbij zo ongeveer een kwart van je gezicht wordt bedekt door de grote glazen en met brede montuur. Daarnaast zijn er ook wat meer ‘classy’ zonnebrillen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een chique montuur dat alleen langs de bovenkant loop.


Ook voor mannen zijn verschillende modellen mogelijk. Een sportief maar toch nette pilotenbril bijvoorbeeld, maar ook een stoere bril waar er geen montuur om het glaswerk zit, alleen de pootjes zijn niet van glas. Tevens zijn er voor heren nette zonnebrillen voor de informele gelegenheden. Hiervoor zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Guess zonnebril die een wat vierkanter montuur heeft en een serieuze uitstraling. Alle Guess zonnebrillen worden geleverd in een handig opbergetui met een brillendoekje.

Guess bikini

Guess voorziet de dames en heren naast de zonnebrillen ook in spijkerbroeken, kleding, schoenen, ondergoed en badmode. De Guess bikini is voor de vrouwen die durven. Het is namelijk een opvallende bikini met een duidelijke eigen stijl. Guess zorgt er altijd voor dat de zwemkleding nèt anders is dan de rest, of soms gewoon compleet anders dan de rest! Dit is terug te zien in de gewaagde modellen, opvallende motieven en de uitblinkende kleuren. 

Over Guess

Guess werd in 1981 gesticht in Marseille, Frankrijk door vier Amerikaanse broers. Deze begonnen met het op de markt brengen van een spijkerbroek. Veel winkels waren in eerste instantie niet enthousiast maar Bloomingsdale’s, een winkel die inmiddels al ongeveer anderhalve eeuw bestaat, ging de deal aan met Guess. Dit bleek een goede keus te zijn geweest. De spijkerbroeken werden goed verkocht, waardoor meerdere warenhuizen en winkels in zee gingen met Guess en al snel was de voorraad op!