Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De top 5 badmode van dit moment

Had je het al gezien? We hebben sinds een tijdje een fantastische feature op onze site, waarmee je kunt zien welke bikini's, badpakken, zwembroeken etc. het meest geliked worden. Niet alleen heb jij zo in 1 makkelijk overzicht jouw favs bij elkaar verzameld, je kunt ook zien welke je medeshoppers hebben geliked. Zo hebben we nu al een heel leuk en inspirerend inzicht van welke zwemkleding heel erg mooi gevonden wordt en die zeker bij heel veel mensen in de wish-list staat. Altijd leuk zijn die toplijsten en daarom hebben we de top 5 van de dames, heren en kinderbadkleding voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Top 5 bikini


Bij OTTO kan je de inmens populaire tankini van JETTE scoren in een zwart/wit streepdessin voor een supersexy look of shine je liever in de elegante bikini van LASCANAHet zwart/witte stip-dessin zorgt voor een vlotte look en past perfect bij de witte strookjes boven in de top. Op nummer 3 staat de sportieve bikini van KANGAROOS en is voorzien van brede strepen in de kleuren zwart en wit, een rugsluiting en een strik in de nek. Als je op zoek bent naar een push-up bikini die je een decolleté geeft om van te dromen dan is deze zeeblauwe VENICE BEACH iets voor jou, of...is je oog soms al gevallen op de zwart en mint gekleurde bandeaubikini van BUFFALO?

Top 5 tankini


Tankini's zijn een mix tussen een bikini en een badpak en ontzettend veelzijdig. Het lijkt wel of iedereen dol is op de vrolijke marine/wit-kleurige tankinitop van LASCANA, die voorzien is van beugels, gevoerde cups, een onderbuste-elastiek en verstelbare bandjes voor een mooie vorm van de borsten, maar de zwart/witte tankini met zigzagpatroon en ronde hals mag er ook zeker wezen! Nummer 3 is supervrolijk, de soepelvallende top en het uni-kleurig (zwart) broekje maakt het geheel zeer flatteus. Als je op zoek bent naar een stijlvolle mooie bikini dan is de bruin met grijze BONPRIX beugeltankini je kans! Of houd je van een vrolijke all-over print en fashionable look, dan is nummer 5 waarschijnlijk precies wat je zoekt.

Top 5 badpak

 
Badpakken zijn hot zoals je ziet. Mooier dan mooi en weer helemaal terug in het modebeeld. Of je nu het uni-blauwe, corrigerende badpak van BEACHWAVE (Wehkamp) kiest of het sexy zwart met witte badpak van JETTE (LASCANA), je zal er in beide gevallen bewonderende blikken mee vangen. Oh en kijk het stijlvolle zwarte badpak van Bonprix dan: Dankzij de originele en creatieve halslijn straalt iedere vrouw automatisch een beetje meer in dit badpak! We love it! Staat een V-hals je goed en houd je van neonkleuren die in elkaar overlopen (helemaal volgens de laatste trends), dan is nummer 4 vast je stijl, maar wacht! Het chique Artemis Gold badpak die je op nummer 5 ziet staan, is één van de mooiste badpakken die je in tijden zult zien. Dankzij de geblousde top en de gouden (afneembare) riem om de heupen is dit badpak ontzettend stijlvol. Dit wordt nog lastig kiezen..

Top 5 heren zwembroeken

 


Bij de heren staat deze sportieve strakke zwemshort van Björn Borg in Nautical Blue en voorzien van een subtiele, groene print op nummer 1 als meest favoriete, alhoewel de zwarte zwemslip van Speedo ook zeer gewild is onder de mannen. De coral-kleurige zwembroek van Calvin Klein mag er ook zeker zijn en is voorzien van een elastische tailleband, een binnenbroek, steekzakken opzij en een zak met ritssluiting op de achterzijde. Houd je van strepen, dan is de hippe zwemshort van BENCH die heerlijk aanvoelt iets voor jou, of natuurlijk die leuke trendy beachshort van Protest!

Top 5 meisjes bikini

 
En nu de girls! Wat is bij hen de wanna-have bikini op dit moment? Nummer 1 én 2 is de bandeaubikini van BUFFALO, voorzien van een mooie ruche en is verkrijgbaar in twee kleuren; turquoise en kreeft (nummer 2). De bikini heeft stevigheid door het halterbandje die het topje op zijn plek houdt. Hierdoor kun je onbezorgd het water induiken. Heb je een trendy meid dan valt je oog vast op de zomerse crop bikini met vrolijke tropische print of de zwart/witte bandeaubikini met aztec-dessin en neon-oranje bandjes. Of is je meid helemaal into de klassieke drie-strepen-look? Dan verwen je haar toch met de bustierbikini van Adidas?!

Top 5 jongens zwembroeken

 
Last but not least the boys! Wat hebben we hier aan favs? We zien héél veel oranje, dus daarmee gaat je zoon deze zomer al helemaal zeker weten de show stelen, maar toch staat ondanks al dat oranje op nummer 1 de blauwe short van ADIDAS PERFORMANCE. Maar dan komt dan toch het oranje en de nummer 2 is dan ook een Shiwi zwembroek van zwembroeken.nl. Gevolgd door nummer 3: De rode jongens zwemshort van Calvin Klein. Tip: dit model is ook voor vaders verkrijgbaar in geel en blauw! Nummer 4 (de Protest Blinker JR beachshort) bewijst dat voor jongens een bloemen all-over print helemaal hot is. Als je dan toch een printje wilt én veel oranje dan kies je toch het SHIWI zwemshort? Go where the sun shines! 
 

 

woensdag 14 juni 2017
Roos
badmode, top 5, populair