Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Björn Borg

Vergelijk 13 producten
Sorteer op:
Blog
Zwemshort lichtgroen
€ 49,95
Zwemshort lichtgroen Bekijk
Zwemshort groen
€ 49,95
Zwemshort groen Bekijk
Zwemshort sheldon blauw X
€ 49,95
Zwemshort sheldon blauw X Bekijk
Zwemshort sheldon roze
€ 49,00 € 39,99
Zwemshort sheldon roze Bekijk
Zwemshort sheldon blauw XII
€ 49,00 € 39,99
Zwemshort sheldon blauw XII Bekijk
Jongens zwemshort karim blauw III
€ 39,95
Jongens zwemshort karim blauw III Bekijk
Jongens zwemshort karim zwart
€ 39,95
Jongens zwemshort karim zwart Bekijk
Zwemshort sheldon blauw XI
€ 49,00 € 34,99
Zwemshort sheldon blauw XI Bekijk
Romeo M
€ 34,99
Romeo M Bekijk
Zwemshort logo zwart
€ 49,00 € 34,99
Zwemshort logo zwart Bekijk
Zwemshort sheldon groen
€ 49,00 € 24,99
Zwemshort sheldon groen Bekijk
Björn Borg Print Zwemshort Junior
€ 44,00 € 24,95
Björn Borg Print Zwemshort Junior Bekijk
Kids slippers knox roze
€ 29,00 € 9,99
Kids slippers knox roze Bekijk

Björn Borg

Björn Borg zwembroek

Het merk Björn Borg is opgericht in de jaren negentig. Het is een modemerk waarbij met name zwembroeken maar ook bikini’s centraal staan. Het is een heel open merk, een merk met veel kleuren en zeer sportieve producten. De core business van Björn Borg is ondergoed. Hier horen ook badmode, sokken en lounge wear bij. Ook zijn er andere producten die verkocht worden met het Björn Borg label. Er kan hierbij gedacht worden aan tassen, parfums, schoenen en eyewear. Deze producten worden allemaal gedistribueerd in meer dan dertig landen, op maar liefst vier continenten. De producten worden dan weer verkocht via de onafhankelijke winkeliers maar ook via warenhuizen en ketens. Er zijn ook online retailers die de producten verkopen. Er zijn ook 60 winkels in tien landen die bediend worden door Björn Borg of de externe distributeurs. Ook hebben zij een eigen webshop.

 

 

De unieke zwembroek

In de zomerdagen is het prettig als er een mooie zwembroek gekozen kan worden. Er kan dagelijks gekeken worden naar het assortiment en dat assortiment aan zwemkleding wordt alsmaar groter. Reden genoeg dus om hier een leuke zwembroek uit te kiezen. Björn Borg is een merk met veel kleuren, dit zie je dan ook terug in de collectie van de zwemkleding. Een Björn Borg zwembroek is altijd uniek en afgestemd op de laatste trends. Ook voor kinderen is er zeer leuke badkleding en zijn er prachtige accessoires verkrijgbaar van dit geweldige merk.

Een vrolijke en kleurrijke bikini

Een bikini is voor iedere vrouw prettig in de zomermaanden, lekker bruin worden, aan het strand liggen en natuurlijk een paar baantjes trekken in het zwembad. Dit wordt niets liever gedaan dan in een kleurrijke Björn Borg bikini. Gelukkig kan dat ook want bij dit merk staan de kleuren bij de badmode zeker centraal. Deze badmode is een zeer goede keuze van goede kwaliteit en zij oogt vrolijk. Er zijn veel mensen die hier graag voor kiezen, dames, heren en kinderen, voor iedereen is er goede en leuke badmode te vinden voor een goede prijs. Je betaalt bij dit merk niets teveel, de kwaliteit is goed en dat zie je meteen terug in de afwerking en de kwaliteit van de producten. Er is voor iedereen een mooie Björn Borg zwembroek of een Björn Borg bikini.