Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Chilly nieuw bij zwemkleding.nl !

Je hebt het vast al wel voorbij zien komen, de prachtige lingerie, badmode en sleapwear van Chilly. De badmode collecties van Chilly zijn zeer breed, alle maten zijn bij hen beschikbaar. Van kleine maten tot aan grote maten voor zwangere vrouwen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe bikini of badpak voor de aankomende zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Een stukje voorgeschiedenis..

Chilly opende in 1991 haar deuren in een klein pand op de Gijsbrecht van Amstelstraat. In die tijd verkochten ze alleen maar damesmode. Na vijf jaar verhuisde Chilly naar een grote pand niet ver van het oude kleine pandje. Niet veel later breidde de winkel alweer uit. Zowel in collecties als in oppervlakte. Chilly had toen drie winkels naast elkaar met daarin de bad- en nachtmode collecties. Na ruim 22 jaar zitten er winkels in Hilversum, Het Gooi en zelfs ver daar buiten.

 

In 2011 kreeg Chilly haar eigen webshop, daarop verkochten  ze veel verschillende items van diverse merken als, Prima Donna, Seafolly, Sunflair en nog veel meer. Wekelijks wordt de webshop worden uitgebreid met de nieuwste collecties van de bovenstaande merken.

 

Zwangere Vrouwen

Voor zwangere vrouwen is het meestal lastig om een geschikt badpak te vinden, maar met de uitgebreide collecties van Chilly hoeft geen enkele vrouw zich daar meer zorgen over te maken. Je hebt keuze uit een collectie positie badmode. Heb je geen zin in een bikini waarbij het broekje hetzelfde is als de top? Dan is dat bij Chilly geen enkel probleem. Je kunt namelijk ook een los broekje kopen die heel anders is dan de top! Dat maakt je bikini origineel en anders dan de rest. Kijk anders nu alvast naar de nieuwste collecties voor zwangere vrouwen!

 

Badmode grote cupmaten

Heb je een grote cupmaat, maar kun je bijna nooit een bikini of badpak vinden dat perfect bij jou past en die dan niet te klein is? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Chilly! Je hebt hier net zoveel keus als bij de gewone maten. De maatvoering gaat zelfs in sommige gevallen tot en met cupmaat M! Ook zijn de collecties hier net zo leuk en vrolijk. Ook bij de grote maten kun je voor de ultieme zomerlook kiezen. Word je al enthousiast? 

 

 

zondag 8 februari 2015
Naomi
Chilly