Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Maximaal genieten met duiken of snorkelen

Helaas moeten we zuinig zijn met onze vakantiedagen en kunnen  we niet eindeloos genieten van een land of streek. Daarom probeer je natuurlijk het maximale uit de paar dagen of weken die je hebt te halen, waarbij je zeker niet de onderwaterwereld ter plaatse moet vergeten. Niet alleen kan je zalig genieten van een heerlijk bikini dagje aan het water, je moest eens weten hoe sprookjesachtig het een eindje verderop in het water kan zijn. Heb je al wel eens aan een dagje duiken of snorkelen gedacht?

 

Maximaal genieten met duiken of snorkelen

duikaccessoires voor beginners en gevorderden

Als je besluit te gaan duiken of snorkelen, laat je dan van te voren goed informeren over de duikmogelijkheden op je bestemming. Kijk goed welke duiken het beste bij jou of jullie passen qua niveau en wensen aan wat je graag wilt zien. Vraag ook aan je divemaster welke duiken je echt niet mag gaan missen. En vergeet ook vooral niet een onderwatercamera mee te nemen.  Voel je je al als een vis in het water en mag je zelfs zelfstandig duiken dan hebben we duikaccessoires in ons assortiment voor zowel de beginnende als gevorderde duiker. Zwemvliezen,  lightweight cold water hoods, powerfins, maskers en noem maar op.

 
 
 

  

 

Snorkelen met kinderen

Wil je op onderwater-avontuur met kinderen, dan is snorkelen the way to go. Het is geweldig om met een duikbril op en met een snorkel in de mond een hele nieuwe wereld te ontdekken. Je kunt gewoon je comfortabele zwembril van Speedo meenemen met een snorkel en masker en dobberen maar. Vergeet vooral niet de rug van je kind en jezelf in te smeren met een goede zonnebrand met een hoge factor of trek UV-beschermende zwemkleding aan zoals een zwemshirt die je rug goed bedekt.

         

TIP: Zorgeloos onder water met een snorkelmasker

Naast fijne zwembrillen en snorkelsets bestaan er ook superhandige snorkelmaskers waarmee jij of je kind onbezorgd lang kunt snorkelen. Nieuwsgierig? Lees ons enthousiaste review over de Subea Snorkelmasker Easybreath maar eens. Het is een geweldige ervaring om met zo’n gemak heerlijk onder water te kunnen blijven en alles te kunnen zien (zonder beslagen bril, zonder water binnen te krijgen en zonder mondstuk te verliezen). Kinderen zijn dolenthousiast over dit duikmasker en door het gemak is het zijn geld dubbel en dwars waard. 

 

 

Op snorkelsafari in Nederland

Ga je niet naar het buitenland en wil je toch duiken en snorkelen? Dit kan ook gewoon in Nederland. Het zal je nog verbazen hoeveel moois er onder het Nederlandse wateroppervlak te bewonderen is. Het Grevelingenmeer, de Oosterschelde of de Vinkeveense Plassen zijn fantastische plekken om vissen tussen het riet te spotten en je kan op een heuse snorkelsafari. Je kunt natuurlijk ook lekker indoor gaan snorkelen met de kids en een paar Centerparcs zwembaden bieden de mogelijkheid om tussen de tropische vissen te zwemmen. Dus pak je zwemkleding en ga op avontuur!  

 

 

 
donderdag 23 augustus 2018
Roos
duikaccessoires, snorkelmasker, zwembrillen, snorkel