Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look: Discover the world

De wereld zit vol verrassingen. Ook onder water valt nog zoveel te beleven en je zou natuurlijk met alleen je bikini of sportieve badpak een duik kunnen nemen in een mooi stukje natuur, maar nog veel en veel meer valt er te genieten als je er goede snorkelspullen bij koopt. Voor kwaliteit en prijs moet je bij Decathlon beslist eens een kijkje nemen, alles voor je sportieve uitspattingen kan je er vinden. Duik je met ons mee in de wereld van deze uitgebreide webshop? Daar gaan we...

 

 

Een bijzondere verschijning

First of all (tja, we kunnen er maar niet genoeg van krijgen) kan je eigenlijk gewoon niet om het SUBEA Easybreath Snorkelmasker van Decathlon heen. Niet alleen om de bijzondere verschijning, maar zeker ook omdat hij de crème de la crème van alle snorkelmaskers is. We hebben er al een hele blog aan gewijdt omdat we hem zelf ook graag eens uit wilden proberen en wilden testen of het ook echt zo'n plezier geeft en ja, inmiddels willen onze kinderen (en wijzelf) echt niet meer zonder dit masker naar zwembad of strand. 

Snorkelset met paronamisch gezichtsveld

Je kan dit masker ook kopen als onderdeel van een snorkelset die speciaal ontworpen is voor volwassenen die dol zijn op snorkelen. Je krijgt dan naast het Easybreath snorkelmasker ook nog snorkelvinnen, samen in een handig draagzakje. Dan is het alleen nog maar een kwestie van water opzoeken en genieten van een fantastisch paronamisch gezichtsveld van 180 graden, een volgelaatsmasker dat nooit beslaat en waarmee je natuurlijk kunt blijven ademen door mond én/of neus.

Zwemkleding speciaal voor onder water

Voor jou heeft Decathlon een fijne witte snorkeltop, speciaal voor dames die comfortabel willen snorkelen! Niet alleen in wit, maar ook verkrijgbaar in turquoiseblauw, blauwgrijs en rose. Dit shirt heeft de ideale combinatie van bewegingsvrijheid en warmte-isolatie en met de rits op de buik kan je hem reuzemakkelijk aantrekken. Neem gezellig je zoon of dochter mee en hijs hem of haar in de soepele SUBEA shorty die ideaal is om te snorkelen (en ook voor andere watersporten natuurlijk). 

Een vrolijke zwemband voor watergewenning

De blauwe Nabaiji zwemband met vrolijke zebraprint is altijd een goed idee om mee te nemen. Dankzij de twee luchtkamers ligt hij stabiel in het water en irriterende naden zijn er ook niet. Natuurlijk zijn er nog veel en veel meer sportieve artikelen te vinden in de webshop. Scroll anders even naar onderen voor nog meer zwemkleding, zwembanden, snorkelmaskers en watersportartikelen. Have fun!

 

 
woensdag 3 januari 2018
Roos
get the look, snorkelen, snorkelmasker, Decathlon, webshop