Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Quarantainemode: de badjas

Quarantaine mode: de badjas

Op maandag 23 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan voor het bestrijden van het coronavirus. De meeste van deze maatregelen betekenen hetzelfde. Blijf thuis tenzij je echt de deur uit móét voor bijvoorbeeld medicijnen, boodschappen of wanneer je vitaal werk doet, zoals werken in de zorg. Dit betekent dat veel mensen komende tijd hun huis niet uit komen. Hier zitten heus wel een paar lichtpuntjes aan. Zo kun je lekker veel tijd doorbrengen met je gezin en… mag je de hele dag rondlopen in bijvoorbeeld je badjas!

 

Ode aan de badjassen

Ook in niet crisistijden is het hebben van een lekkere badjas geen overbodige luxe. Niet alleen voor na het zwemmen of na het douchen, ook wanneer je uit bed bent kan een badjas je heerlijk verwarmen. Heb je nog geen luxe badjas? Wij helpen je graag met uitkiezen van een badjas die geschikt is voor jou.

 

Badstof, microvezel of katoen

Allereerst moet je bepalen waarvoor je een badjas wil aanschaffen. Ga je hem gebruiken om in op te drogen na het zwemmen, douchen of badderen? Of wil je een badjas die je vooral warm houdt zodat je er ongelimiteerd in kunt chillen? Voor al deze activiteiten zijn er verschillende stoffen badjassen. Zo zijn badstoffen badjassen heel geschikt voor na het douchen, omdat badstof een absorberende werking heeft zonder te verkoelen of te verzwaren. Een microvezel badjas is uitstekend voor iemand die een zwemsport beoefent. Microvezel heeft dezelfde kwaliteiten als badstof, maar is heel wat dunner. Tot slot zijn er ook kantoenen badjassen. Deze zijn wat minder geschikt om in op te drogen, maar juist weer meer geschikt om aan te doen voor een heerlijke chillsessie.

 

Leuke print of effen kleur

Nu je hebt gekozen welke stof badjas waarschijnlijk het beste bij jouw nieuwe badjas past, is het tijd om de look van je badjas te kiezen! Ga je voor een vrolijke print of heb je liever een rustige, effen kleur? Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er hele casual badjassen, maar ook hele chique. We hebben de mooiste exemplaren hieronder voor je op een rijtje gezet.

 
 

Badjassen voor partners

Gun jij naast jezelf je partner ook een mooie badjas? Ga dan voor een duo badjas. Dit is niet een badjas waar je samen in past, maar dit zijn twee dezelfde badjassen voor koppels. Het leuke aan duo badjassen is dat ze ook heel geschikt zijn om te laten bedrukken of borduren. Duo badjassen worden dan ook vaak cadeau gegeven aan bijvoorbeeld koppels die net verloofd of getrouwd zijn! Is jouw favoriete badjas niet per twee beschikbaar? Dan bestel je dezelfde badjas gewoon twee keer.

 

Badjas met of zonder capuchon

Tot slot blijft de vorm van je badjas over. Wil je bijvoorbeeld een badjas met of zonder capuchon? Een capuchon is bijvoorbeeld heerlijk voor net na het douchen. Geef je voor de voorkeur aan een badjas met een ceintuur of wil je er eentje met een rits (die bestaan echt). Zoveel mensen, zoveel wensen!

 
dinsdag 24 maart 2020
Lizz