Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor thuisquarantaine

tips voor thuisquarantaine

 

 

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Om verdere besmetting te voorkomen wordt mensen aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Hierdoor zijn veel winkels, restaurants maar ook zwembaden dicht. Voor diegene die van zwemmen houdt en geen privé zwembad heeft zit er dus helaas niks anders op om even te wachten. We helpen je graag deze periode door met tips & trucs om de verveling te doden.

Online shoppen

Omdat veel mensen thuiswerken of even helemaal niet meer hoeven te werken, slaat al gauw de verveling toe. Aangezien fysiek winkelen niet meer mogelijk is, gaan veel mensen online shoppen! Dit is het moment om in alle rust te bekijk wat jij nodig bent voor deze zomer. Zodat je – wanneer deze crisis weer voorbij is- voorbereid kan genieten van de zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke items voor de zomer?

Corrigerend & sexy badpakjurkje van whkmp's beachwave

 

Zonnebrillen scoren

Niet alleen handig voor straks, maar ook voor nu! Met een (zonne)bril op zit je namelijk minder snel aan je ogen. Natuurlijk is een mooie, goed zittende zonnebril ook handig voor diegenen die veel gaan sporten buiten. Omdat drukbezochte plekken vermeden dienen te worden, gaan veel mensen wandelen of fietsen. Als de zon schijnt mag een zonnebril dan niet ontbreken! We hebben de populairste modellen van zwemkleding.nl hieronder voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je van deze stoere adidas Tycane Pro Outdoor zonnebril? Door de hoofdband blijft hij extra goed zitten bij bijvoorbeeld het mountainbiken door de bossen.

 

 

Sporten in de tuin

Omdat de scholen zijn gesloten zijn veel kinderen thuis. Hen vermaken kan een uitdaging zijn. Wanneer je in het bezit bent van een tuin dan is een beetje frisse lucht elke dag een aanrader. Maar wat te doen in de tuin? Vooral als de kinderen wat ouder zijn is tikkertje al gauw niks aan. Daarom is het beoefenen van een sport wellicht een idee. Met een bal, een tijdelijk, opblaasbaar doel of volleybalnet zijn ze al gauw uren zoet! Ook hartstikke leuk voor wanneer straks de temperaturen weer omhoog gaan. Bekijk deze sport items hieronder en scoor ze vandaag nog.

 

Wandelen

Hoewel het wordt aangeraden om niet de deur uit te gaan, kan wandelen geen kwaad. Zo lang je maar de richtlijnen van het RIVM in acht neemt. Een van die richtlijnen is minimaal anderhalve meter afstand houden tot andere mensen. Wanneer je wandelt in de wijk of in het bos is het moeilijk om je hier aan te houden. Om een ‘opgehokt’ gevoel te voorkomen gaan veel mensen daarom dagelijks een blokje om. Geef je wandeling een extra boost door natuurwater op te zoeken. Hoewel ik niet zou gaan zwemmen met deze temperaturen, kun je natuurlijk wel even spetteren! Met het juiste schoeisel kun je lekker wandelen en even een pootjebaden wanneer je daar zin in hebt. We hebben deze hybride wandelschoenen hieronder voor je op een rijtje gezet. Eenvoudig aan te trekken met een uitstekende pasvorm, zodat er bijvoorbeeld geen zand in kan. Plan jouw ultieme wandelroute hier.

dinsdag 17 maart 2020
Lizz