Prijzen

Speedo produceert en verkoopt zwemkleding, dat weet bijna iedereen. Het Australische merk is wereldwijd bekend, vooral vanwege de klassieke Speedoo zwembroek. Maar wist je dat Speedo ook badpakken maakt? Voor de sportievere dames onder ons is het Speedo badpak ideaal. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de zwemkleding. De badpakken zijn daardoor ook van een prima kwaliteit. De Speedo badpakken zijn gemaakt van slijtvaste, chloor- en zonbestendige materialen. Je kunt dus extra lang genieten van een Speedo badpak. Zwemkleding.nl helpt je graag bij het vinden van jouw perfecte Speedo badpak. Bij ons vind je meer dan 100 verschillende Speedo badpakken.

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
132 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Speedo badpak

Voordelen van een Speedo badpak

Speedo maakt al lange tijd zwemkleding. Zo ook badpakken. De badpakken zijn van een prima kwaliteit en zorgen ervoor dat jij heerlijk baantjes kunt trekken in het zwembad. Een Speedo badpak sluit perfect op je lichaam aan waardoor jij de minste weerstand in het water ervaart. Nu kun je ongestoord jouw snelheidsrecord in het water verbreken. Ook de minder sportieve dame voelt zich prima in een Speedo badpak. Alleen al omdat hij heerlijk comfortabel zit en aanvoelt. De meeste Speedo badpakken kunnen het beste met de hand gewassen worden. Lees voor het wassen altijd eerst de wasvoorschriften. Zo weet je precies hoe je jouw badpak het langst mooi kunt houden.

 

Sorteer het Speedo badpak op maat, kleur en prijs

Op zoek naar een Speedo badpak in maat S? Dan heeft het weinig zin dat je alle badpakken in maat L voorbij ziet komen. Geef jouw maat daarom aan in onze zoekmachine. Zwemkleding.nl kan nu een simpele selectie maken in alle badpakken. Het zoeken wordt zo een stuk eenvoudiger. Door jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk in te vullen, kunnen wij een gerichtere selectie maken. Kies bijvoorbeeld de gewenste kleur of een maximale prijs. Vind binnen enkele minuten jouw ideale Speedo badpak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Start direct met zoeken. 

 

Tip: Ook Speedo zwemkleding voor je dochter, man of zoontje shoppen? Zwemkleding.nl heeft ook Speedo zwembroeken en Speedo zwemshorts