Prijzen

Een Speedo zwembroek alleen voor sportieve zwemmers of voor mannen van middelbare leeftijd? Niets is minder waar. De Speedo zwemslip kent iedereen wel. Het is een strak model zonder pijpjes en vooral populair onder de wedstrijdzwemmers. Maar Speedo heeft nog veel meer te bieden. Het merk heeft namelijk ook zwemboxers en zwemshorts. Je vindt ongetwijfeld een Speedo zwembroek die bij jou past. Kies het model waar jij je het fijnst in voelt. Zwemkleding.nl helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
241 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Speedo zwembroek

Kies de Speedo zwembroek die het beste bij je past

De Speedo zwemslip wordt vooral gedragen door wedstrijdzwemmers en sportievelingen. Dit model sluit perfect op jouw lichaam aan en geeft het minste weerstand in het water. Ben je iets minder sportief, maar wil je wel graag een goed aansluitende Speedo zwembroek? Dan past de zwemboxer bij jou. Dit model heeft pijpjes en sluit ook aan op je lichaam. De Speedo zwemboxer is verkrijgbaar met korte en lange pijpjes. Houd jij ervan om casual op het strand of aan het zwembad te verschijnen? Dan passen de Speedo zwemshorts bij jou! 

 

Sorteer de Speedo zwembroek op kleur, maat en prijs

Ben jij weg van het merk Speedo en weet je ook al welke kleur zwembroek je zoekt? Maak jouw wensen dan kenbaar via onze zoekopties. Zwemkleding.nl maakt het je gemakkelijk en maakt meteen een voorselectie. Op jouw beeldscherm verschijnen nu Speedo zwembroeken in jouw favoriete kleur. Je kunt ook direct jouw maat selecteren zodat de Speedo zwembroek ook leverbaar is in jouw maat. Als je ook nog eens de maximale prijs aangeeft, shop je nooit meer boven jouw budget. Nieuwsgierig naar alle Speedo zwembroeken? Start direct met zoeken. 

 

Tip: Ook op zoek naar een Speedo zwembril? Je vindt hem op Zwemkleding.nl.