Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wenkbrauwen harsen met Chilly harsstrips

Ontharen, we zijn er maar druk mee. Bovenlip, oksels, onderarmen, benen en bikinilijn, we willen ze allemaal graag haarloos hebben. Zeker tijdens de zomer, want een gebruinde huid is nog mooier als hij glad en zacht is. De nieuwe ontharingslijn Chilly Silx verwijdert ongewenste haartjes, tot aan de kleinste exemplaren toe. De Chilly Silx lijn omvat ontharingscrèmes en harsstrips voor gezicht en lichaam. Daarnaast is er de unieke ontkleuringscrème die donker haartjes vrijwel onzichtbaar maakt.

 

Face harsstrips: extra lang zacht & glad

Ontsierende haartjes in het gezicht wil je graag zo effectief mogelijk verwijderen. Voor wie extra lang van ontsierende haartjes verlost wil zijn, zijn er de Chilly Harsstrips Face. De Chilly Harsstrips Face voor de normale huid verwijderen zelfs de kleinste donshaartjes met wortel en al. Na het ontharen bieden de unieke Chilly nabehandelingsdoekjes met natuurlijke menthol onmiddellijk verlichting. Voor tere toetjes zijn er Chilly Harsstrips Face voor de gevoelige huid. Titanium oxide zorgt dat de harsstrips niet aan de huid hechten, waardoor het ontharen minder pijnlijk is. Na het ontharen verzorgen doekjes met jojoba olie en cacaoboter de gevoelige huid, zodat deze zacht aanvoelt.

 

Stap voor stap

Wij beginnen altijd eerst met het reinigen van ons gezicht. Dit doen wij door ons gezicht schoon te maken met een tonic. Dit laten wij vervolgens even rusten (ongeveer 5 minuten) zodat ons gezicht niet meer vochtig is. Vervolgens kammen wij met een borsteltje onze wenkbrauwhaartjes omhoog. Wij knippen met een schaartje onze wenkbrauwhaartjes wat korter. Dit klinkt heel eng maar is het niet.

 

Als wij dit gedaan hebben pakken wij een epileerpincet om de dikste haartjes te verwijderen. Hierbij moet je echt denken aan de dikke zwarte haartjes die je heel duidelijk ziet. Ten slotte knippen wij de harsstripjes in vier stukjes en warmen wij ieder stukje op tussen onze handen. Wij brengen het aan, strijk het strak en trekken deze vervolgens ‘los’ tegen de haarrichting in. Wij epileren al járen onze wenkbrauwharen dus het doet bij ons absoluut geen zeer en het werkt erg snel. 

 

Klaar voor de zomer

Nu hebben wij uitleg gegeven over hoe jij je benen kunt verwennen en hoe je jouw wenkbrauwen perfect in vorm krijgt. Nu nog alleen de juiste bikini uitzoeken en je bent klaar voor de zomer. Binnenkort komt er een artikel online over badpakken want wij hebben een paar pareltjes ontdekt. 

 

vrijdag 21 april 2017
Jhemyla
Wenkbrauwen, harsen, Chilly harsstrips