Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Verwen je benen voor de zomer

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is fijn om rond deze tijd al te beginnen met het verwennen en verzorgen van je benen. Hars je je benen in de zomer? Dan is het handig om daar nu al mee te beginnen. Zeker omdat je de eerste keer je beenharen wat langer moet laten groeien voordat je het kunt harsen. Hier heb je hartje zomer natuurlijk geen zin meer in. Scheer je je benen? Begin daar dan ook alvast mee. Zo wennen je benen alvast en krijg je geen rode bultjes meer zodra het zomer is.

 

Verzorging

Zodra je benen weer mooi glad zijn is het tijd om je benen extra te verzorgen en mooi te maken. Je kunt verschillende olies of body butters gebruiken, maar wij gaan voor een olie. Onze favoriet is de Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil. Deze verzorgt je benen, ruikt lekker en trekt snel in. Dit zegt DOVE zelf over de Body Oil:

 

Zeg vaarwel tegen een droge, doffe huid dankzij Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil. Deze olie, die ook geschikt is voor de gevoelige huid, zorgt voor een jeugdig ogende huid. De milde formule helpt de schoonheid van je huid van binnenuit op te bouwen. De olie trekt snel in en plakt niet.

De Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil ruikt heerlijk naar framboos en mandarijn. De olie breng je ruim aan en masseer je goed in. Geef droge delen van de huid, bijvoorbeeld je hielen, knieën en ellebogen, extra aandacht. De Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil kun je dagelijks gebruiken na het baden of douchen. Verwen jezelf met een heerlijk rijke olie en geniet van een zachte, jeugdig ogende huid. 

Gebruik

Wij vinden het heerlijk om tijdens het douche alvast onze benen lekker te scrubben. Doe dit maximaal één keer per week. Na het scheren en scrubben zijn de voorbereidingen gedaan. Na het douche droog je je benen goed af en ga je er lekker bij zitten. Smeer je benen royaal in met de Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil. De olie trekt snel in de huid en laat een prachtige glinstering af. Insmeren met de olie kan elke dag. Trek die bikini of badpak maar uit de kast en laat die benen stralen!

 

donderdag 13 april 2017
Jhemyla
verwennen, benen, olie, zomer