Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wellness trends in 2018 die je moet proberen

Het nieuwe jaar is al bijna 2 weken oud en het is nu dé tijd van het jaar om de allernieuwste trends voor 2018 te spotten. Om straks weer een killer bikini body te krijgen is het slim om jezelf lekker te verwennen met gezonde dingen, en een gezonde dosis wellness ervaringen hoort daar zeker bij. Vorig jaar zaten we met z’n allen aan de avocado en rode bieten. We hebben de top 5 wellness trends voor 2018 gespot, zodat je het jaar goed kan beginnen en je straks een goed gevoel hebt in je nieuwe zwemkleding!

 

Wellness trends in 2018 die je moet proberen

Yoga Wiel

Een yoga wiel of yoga wheel is de nieuwste rage voor Pilates, Fitness en yoga. Het is een betaalbare balanswiel waarmee je je hele lichaam kunt stretchen en het beweegt heerlijk mee met de contouren van je ruggengraat. Het wiel is geschikt voor zowel beginners als gevorderden waarna je er weer een hele dag tegenaan kunt.

Moringa heeft het allemaal

Wel eens van Moringa gehoord? Het ruikt in ieder geval hemels! Het blijkt ook nog eens een wonderplant te zijn en wordt als superfood gebruikt. In India en Pakistan weten ze dit al generaties lang, maar nu komt het toch echt onze kant op. Het is voor mensen met onder andere diabetes en spijsverteringsproblemen zeker iets om uit te proberen, het bevat namelijk heel veel antioxidanten en heeft anti-inflammatoire eigenschappen waardoor het ook nog eens je lever beschermt. Je kan moringa toevoegen aan je smoothies en sappen, maar let er op dat je niet teveel inneemt want het staat erom bekend dat het een laxerende werking kan hebben!

Vitamine infuus

Sterren als Rihanna en Madonna schijnen er graag gebruik van te maken en nu is het ook voor gewone mensen beschikbaar: het vitamine infuus. In dit infuus zit precies wat je nodig hebt om de tekorten in je lichaam aan te vullen, dus ben je moe en uitgeput dan lijkt het geen kwaad om dit eens te proberen. Niet alleen je vitamientjes komen weer op peil, het heeft ook een anti-verouderingseffect en voel je een griepje aankomen dan zou dit wel eens het middel kunnen zijn die je kunt innemen zodat het niet doorzet.

Online handleidingen en tutorials

We willen het allemaal, een lichaam waar je je fijn in voelt en waar je schaamteloos mee in je bikini durft rond te lopen. Maar..voor veel mensen is het moeilijk om jezelf elke week naar de sportschool te slepen en dan moet je er ook nog naartoe rijden, parkeren en dan ook nog eens het zweet van tientallen andere mensen doorstaan. De oplossing? Een fitnessexpert! En dan niet zomaar eentje, maar eentje die je kan downloaden, want ja, we leven ondertussen wel in 2018 en dan kan je uiteraard alles online vinden! Zo kan je wanneer jij dat wilt lezen wat je precies moet doen om echte resultaten te halen. Je hebt ze betaald en gratis en als je op internet snuffelt vind je vast wel eentje die het best bij jou en je budget past.

Geactiveerde kool of charcoal

Charcoal is de Engelse naam voor geactiveerde houtskool. En nee..we willen je niet aan de restjes helpen van een gezellige bbq middag, want dit is niet hetzelfde. Charcoal is een andere soort houtskool en wordt geactiveerd door warmte. En wat betekent dat nu precies? Ten eerste heeft het een ontgiftende werking en het helpt bij een opgeblazen gevoel en voorkomt daardoor ook gasvorming. Je kan het houtskool kopen in capsules, of als poeder voor in je smoothies en wordt geprezen om de natuurlijk helende remedie. Wil je het eens proberen, ga dan op zoek naar actieve houtskool gemaakt van kokosnootschalen zonder zoetstoffen.

 

Dat zijn ze dan, de nieuwste wellness trends van 2018. Ga je er een of meerdere uitproberen en is het iets wat je levensstijl gaat veranderen, raadpleeg dan voor de zekerheid eerst een professional. We zijn benieuwd of er eentje bij zit waar je enthousiast van bent geworden. Laat het ons vooral weten via onze facebookpagina. Zien we je daar! Oh.. en voor motivatie kijk je maar eens rond op onze site of scroll je naar onderen, dan weet je waarvoor je het allemaal gaat doen ;)

  

 

 

woensdag 10 januari 2018
Roos
wellness trends, 2018, tips, gezondheid, bikini body