Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een mooi bikini figuur met yoga

Nog even en het oude jaar is weer voorbij en we kunnen weer fris en fruitig beginnen aan een sprankelend nieuw jaar. Heerlijk! Nieuwe kansen, ook op het gebied van slanker worden en januari is natuurlijk ook dé ideale startmaand om alvast te werken aan die killer bikini body voor aankomende zomer! En keihard sporten..neh..daar hebben we helemaal geen zin in toch? Voor een mooi én blijvend slank resultaat is yoga de uitgesproken sport. Goed voor je lichaam én je geest om straks vol zelfvertrouwen in je bikini on the beach te paraderen! Want het hebben van een mooi bikini figuur..die zit vooral tussen je oren!  
 
Een mooi bikini figuur met yoga

Gevoel van vrijheid

Straks happy in je bikini, dat kan dus echt met yoga. Het maakt je sterk, lenig en soepel, al na een paar lessen zal je versteld staan! Je wordt elke keer weer een beetje leniger en soepeler en dat geeft zo’n heerlijk gevoel van vrijheid. Omdat je elke spier in je lichaam gebruikt zal je ook al snel sterker en krachtiger worden en last but not least, je krijgt er een hele goede houding van. 

Mooie lichaamshouding

Een slank figuur is misschien wel een droom voor je, maar eigenlijk doet een goede lichaamshouding veel meer voor je uitstraling. WOW! Who’s that girl in that bikini?? Met het verworven zelfvertrouwen straal jij straks in je bikini of je zwembroek, wat je gewicht ook is. 

Bikini yoga

Oké oké, allemaal leuk en aardig, maar stel je hebt nog nooit aan yoga gedaan en eigenlijk ben je ook een beetje platzak na al die dure feestdagen. Wat doe je dan? Je kijkt op YouTube natuurlijk! Het staat er vol met yoga filmpjes, voor beginners tot gevorderden. De leukste is de Bikini Yoga Flow, al is het alleen al om de betoverende plek waar ze de oefeningen doen. Kijk maar naar het volgende filmpje. OMG! Waar is dat? Take me there! 
 

Oefeningen op het strand

Je kan yoga werkelijk overal doen, ook op het strand in je bikini dus. Wat zeg ik? Misschien is dat wel de beste plek in de meest perfecte outfit die er bestaat. Alleen moeten wij hier in Nederland nog een tijdje wachten voor het weer er warm genoeg voor is. Hey, we doen gewoon net alsof we samen met Karena en Katrina op het strand staan. Zet lekker de kachel op 25 graden en duik je bikini op uit je kast en let your imagination do the work! 

Goede afslank tips

Is het wat voor je? Als je er geen genoeg van kunt krijgen vind je de hele playlist hier. Heb je nog goede afslank tips voor ons of weet je nog meer leuke filmpjes met oefeningen voor een mooi bikini figuur, laat het dan weten via onze facebookpagina. We kijken er naar uit!
 
 
 
donderdag 29 december 2016
Roos
bikinifiguur, yoga, afslanken