Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke bikini heeft jouw voorkeur?

De zomer is alweer in aantocht. We mogen weer de nieuwste bikini in huis halen volgens de laatste trends! Altijd enorm leuk, shoppen voor de vakantie! Het weer wordt beter, je kunt weer heerlijk zonnen, met het gezin op vakantie en met je vriendinnen heerlijk een wijntje drinken op het (strand)terras. Een goed vooruitzicht waar we allemaal enorm blij van worden!

A smile is the best thing you can wear

De tijd is aangebroken om nog snel de nieuwste bikini's in huis te halen. Gauw nog even de nieuwste trends opsporen om je helemaal zelfverzekerd op het strand te voelen! In een bikini wil je natuurlijk op je allerbest er uit zien, maar je ook comfortabel in voelen. Echte schoonheid zit van binnen. Als jij je prettig voelt, straal je dit ook uit. En zoals het gezegde zegt: 'A smile is the best thing you can wear', klopt als een bus!

 

welke-bikini-heeft-jouw-voorkeur

Welke is jouw favoriet?

1. Bandeau bikini

2. Fringe bikini

3. Triangel bikini

4. Beugel bikini

5. Push-up bikini

6. Halterbikini

 

Zelf voel ik mij altijd het mooist in een bandeau bikini. Bandeau bikini's vind ik er persoonlijk altijd erg schattig uit zien. Deze bikini's zien er vrouwelijk uit en geven een speelse uitstraling. Iets wat precies bij mij past! Bovendien is het erg handig dat de schouderbandjes er af kunnen. Wat past het beste bij jou en waar voel jij je het prettigst in? Wij zijn ontzettend benieuwd welke bikini vrouwen vinden!

 

maandag 16 juni 2014
Lisa
bandeaubikini, halterbikini, beugelbikini, fringe bikini, triangelbikini, push-up bikini