Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Fringe bikini

Vergelijk 2 producten
Sorteer op:
Blog

Fringe bikini

Eén van de meest populaire gedragen bikini’s is de fringe bikini. Veel beroemdheden droegen al deze bikini’s al en niet veel later verkochten veel modieuze winkels en webshops deze trendy bikini. De fringe bikini’s gingen als warme croissantjes over de toonbank, iedereen wilde uiteraard deze hippe bikini hebben en de show stelen op het strand!

 

Unieke bikini

De fringe bikini’s zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Zo heb je prachtige felle kleuren zoals oranje, geel, roze en groen. Maar ook veilige kleuren zoals zwart en wit. Je hebt fringe bikini’s met bandjes, maar ook bandeautopjes doen het hartstikke goed! Hierdoor krijg je enorm veel mogelijkheden om jouw bikini te kiezen.

 

Creatieve fringe bikini

Het was ook helemaal in om zelf een hippe fringe bikini te maken. Veel creatievelingen gingen deze zomer, heerlijk onder een parasol zelf zo’n gave bikini in elkaar knutselen. Er zijn veel tutorials te vinden en binnen no-time heb jij je eigen stijlvolle bikini in elkaar geflanst!

 

Combineren

Deze trendy bikini kun je erg leuk combineren met vele accessoires en strandhoeden. Zo droeg zangeres Rihanna er een grote stijlvolle standhoed bij haar fringe bikini en zag je weer anderen met een grote zonnebril of een arm vol armbanden! Chique, hip en ontzettend fashionable!

579 badmode merken