Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat heb je nodig voor een perfect dagje strand?

Wat heerlijk deze dagen. Heb echt genoten van dit prachtige weer! Gisteren zat ik samen met Esther, mijn collega, en één van mijn beste vriendinnetjes, lekker te zonnen in recreatiepark Bussloo vlakbij Apeldoorn.


Samen op pad met een grote strandtas vol lekkers, zonnebrandcrème en natuurlijk een groot strandlaken! Als je naar een recreatiegebied gaat of gezellig een dagje naar het strand moet je altijd wel veel meesjouwen. Maar ach, je krijgt er wel een heerlijk en gezellige dag voor terug!


Wat neem jij altijd mee als jullie een dagje naar zee gaan? Hier een aantal strandspullen die je uiteraard niet mag missen met zo’n leuke en zonnige dag!


strandartikelen

1. Strandlaken

Een strandlaken vind ik het belangrijkste strandartikel dat je niet moet vergeten als je een dagje weg gaat! Je wilt natuurlijk niet met je billen in het zand of op pijnlijke takjes liggen. Je ligt hierdoor comfortabel en fijner, je kunt je aan het eind van de dag er mee afdrogen en mocht je een strandstoel lenen van een strandtent, dan is een handdoek over je stoel heen wel zo hygiënisch. Een handdoek is daarom ideaal!

2. Koeltassen

Water is het belangrijkste op zo’n warme dag! Je droogt erg snel uit met dit warme weer. Het is daarom belangrijk om genoeg vocht binnen te krijgen en dan is water het beste drankje. En het is het lekkerst als je water drinkt dat lekker verkoeld is. Daarvoor heb je uiteraard een handige koeltas voor nodig! Hier kun je water en fruit meenemen zonder dat het warm wordt en zo dus goed houdbaar blijft!

3. Luchtbedden

Eenmaal aangekomen op de bestemming, springen de kinderen natuurlijk direct het water in. En ik geef ze groot gelijk! De zee is hartstikke leuk, maar ook een zwembad is super. Van de glijbanen af glijden of van de duikplank afspringen. Soms kun je daar ook genoeg van hebben en even willen uitrusten in het lekkere water. Dan is een luchtbed ideaal! Je kunt er heerlijk op dobberen en tegelijkertijd bruin worden.


Voor kinderen zijn de zwembanden en opblaasbare haaien ook hartstikke leuk! In de zwembanden kun je van de glijbanen gaan, of er lekker in zitten of er zelfs in duiken. Alles kan! En een stoere grote opblaashaai is natuurlijk ook erg tof en tegelijk gevaarlijk! Ben je in de zee en dan lijkt het net of je met een grote haai zwemt..

4. Rubberboten

Voor recreatieparken zijn rubberboten erg leuk. Hierdoor kun je op het meer varen en genieten van het water in combinatie met de zon. Natuurlijk is het verstandig om dan wel een reddingsvest aan te doen bij de kleintjes! Dan ben je altijd veilig.

5. Speelgoed

Daarnaast is het ook erg leuk om een emmer en een schepje mee te nemen naar een recreatiegebied of naar het strand. Hiermee kunnen de kinderen zich uren vermaken en kinderen willen vaak wel een groot, stoer strandkasteel maken met een gracht waar echt (zee)water in kan komen! Hierdoor kun jij even lekker bijkomen en genieten van jouw spelende kinderen. Ook kun je kiezen voor een bal, zodat je gezamenlijk met het hele gezin een potje kunt voetballen of volleyballen. Als laatst is een strandtent erg handig. Hier kun je al je strandartikelen in opslaan en wil je even uit de zon? Dan kun je je even verschuilen in het tentje!

6. Help, kijk uit - artikelen

Een dagje strand is erg leuk, maar je moet wel veel dingen in de gaten houden. Je moet je wel om de paar uur even insmeren met zonnebrand. Zon is hartstikke leuk, je wordt er mooi bruin van, maar is ook erg gevaarlijk! Je kunt snel een zonnesteek oplopen en je kunt snel verbranden als je niet goed insmeert. Daarnaast zijn kleine steentjes ook erg pijnlijk of schelpjes aan het strand. Dan is het verstandig, vooral voor de kinderen, om waterschoentjes aan te trekken. Ook is het verstandig om bij kinderen zwembandjes om te doen voor de veiligheid.

7. Duikaccessoires

Mocht je op vakantie gaan naar het buitenland en mooie vissen willen zien? Dan zou ik absoluut duikspulletjes meenemen! De zee is erg mooi, in het buitenland kun je duiken, dan zie je de prachtigste gekleurde vissen en het mooie koraal in de zee. De zee is adembenemend! Maar mocht je het nu nog een beetje te eng vinden, dan kun je natuurlijk al vast wel een klein beetje oefenen. Want zwemmen met zwemvliezen en een snorkel vergt wel wat techniek!

8. Zwembaden

Mocht je niet op vakantie gaan, wat natuurlijk helemaal geen ramp is met dit prachtige weer, dan kun je er ook voor kiezen om een zwembad te nemen voor in de achtertuin! Hierdoor hoef je niet telkens op pad en kunnen moeders lekker lezen in de tuin, terwijl de kinderen zich vermaken met een prachtig zwembad!


Met deze strandartikelen krijg je zeker een leuke dag! Wij wensen jou een fijne, leuke en vooral zonnige zomervakantie toe!


 

dinsdag 9 juli 2013
Lisa