21320 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Als je een dagje naar het strand wilt, is het fijn als je wat lekkere drankjes en hapjes mee kunt nemen. Maar hoe hou je die voldoende koel? Het makkelijkste is natuurlijk om alle etenswaar mee te nemen in een koelbox of koeltas.
 

Koelbox

Een koelbox is een afgesloten, goed geïsoleerde, kunststof box. Meestal is de koelbox dubbelwandig en voorzien van isolatiemateriaal tussen de wanden. Koeling in de koelbox werkt door middel van koelelementen, die van te voren bevroren moeten worden in de diepvries. Er bestaan ook koelboxen die werken op elektriciteit, die zijn wel geschikt voor op een camping, maar niet voor op het strand, omdat je daar geen stopcontact zult hebben om de koelbox op aan te sluiten. Een koelbox helpt om etenswaar en drinken koel te houden en daardoor langer houdbaar. 

 

Een koeltas is wat simpeler als een koelbox en ziet eruit als een normale tas, meestal van stof en flexibel. Een koeltas kan na gebruik gewoon weer opgevouwen en opgeborgen worden. Vaak is de vorm van een koeltas wel vierkant of rechthoekig, zodat je er bijvoorbeeld makkelijk blikjes frisdrank in kunt opbergen. Er zijn speciale koeltassen voor alleen maar blikjes en zelfs voor flessen. Een koeltas werkt ook door middel van een koelelement, dat van te voren in de diepvries bevroren moet worden. 

 

Een koelbox of koeltas moet voornamelijk praktisch zijn, maar natuurlijk is het niet erg als ze er ook nog eens leuk uit zien. Er zijn veel verschillende soorten en maten, stoere modellen en in allerlei kleuren, voor elk wat wils dus.
 

Wil je meer weten over de koelbox? Kijk dan eens op Wikepedia koelbox.
 

30 verkoelende tips bij hitte

Code heeterdanheet! De temperaturen gaan de komende dagen al helemaal door het plafond, en het was al zo warm! Pfoeeeehhhhh. Houd je het nog uit in de warmte? Heb je nog genoeg aan een verkoelend drankje en een koud washandje, of is het tijd voor zwaarder geschut en betere trucs en tips voor de komende hittegolf? Goed nieuws dan. We got ‘em all!

zondag 22 juli 2018

Spelen en ontspannen in de tuin

Afgelopen weekend was het al stralend weer en ook dit weekend wordt het weer prachtig weer. Morgen wordt het gemiddeld 25 graden en vrijdag wordt het maar liefst 30 graden! Reden genoeg om heerlijk naar buiten te gaan, een dagje naar het strand of gewoon zonnen in de tuin is helemaal niets mis mee. 

woensdag 10 juni 2015

Do's en don'ts op het strand

De zomervakantie is dan toch voor bijna iedereen al aangebroken. En zomer betekent: heel veel dagen strand! Zo vaak mogelijk het strand bezoeken en zo veel mogelijk van de zon genieten. Alleen: wat kan wel en wat kan niet op het strand? Om zo veel mogelijk ergernissen te verhelpen hebben wij een paar do’s en don’ts op een rijtje gezet.

donderdag 25 juli 2013

Wat heb je nodig voor een perfect dagje strand?

Wat heerlijk deze dagen. Heb echt genoten van dit prachtige weer! Gisteren zat ik samen met Esther, mijn collega, en één van mijn beste vriendinnetjes, lekker te zonnen in recreatiepark Bussloo, vlakbij Apeldoorn . Samen op pad met een grote strandtas vol lekkers, zonnebrandcrème en natuurlijk een groot strandlaken! Als je naar een recreatiegebied gaat of gezellig een dagje naar het strand moet je altijd wel veel meesjouwen. Maar ach, je krijgt er wel een heerlijk en gezellige dag voor terug!

dinsdag 9 juli 2013