Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Verlenging van de zomer, wat te doen?

1. Zwemmen

 

Haal je bikini en/of badpak maar weer uit de tas want je kunt gewoon naar het strand in Nederland. Pareo om voor als het een klein beetje afkoelt en in je mooie strandtas een heerlijk drankje, wat te eten en een boek om te lezen. Heb je geen strand in de buurt dan kun je natuurlijk ook naar een meer of zwembad. Een luxe om zo te kunnen genieten in september 

 

2. Picknicken 

 

Het is ook nog prachtig weer om samen met je vriend, kind(eren) of vriendinnen te gaan picknicken. Een grote mand mee vol met lekkers zoals croissants, verse jus, fruit en een zacht picknickkleed om op te gaan zitten. Trek een mooi tuniekje aan en jouw zomerdag kan niet meer stuk. 

 

3. Ijhallen 

 

Ook leuk om te doen is een dagje naar de Ijhallen. Dit is de grootste vlooienmarkt van Europa! Je kunt hier uren rondsnuffelen en mooie stuks voor weinig geld kopen. De vlooienmarkt is op dit moment nog buiten dus vergeet ook zeker niet je zonnebril en zomerse hoed mee te nemen. Of koop daar natuurlijk een mooie hoed. Naast kleding kun je er ook meubelen en andere items kopen.

 

 

4. BBQ 

 

Steek de BBQ maar weer aan want de avonden zijn ook nog heerlijk. Wel iets kouder dan in de zomer natuurlijk, maar zeker niet te koud. Met een vuurkorf en een dekentje kun je de komende dagen nog uren buiten vertoeven. Nu het nog kan gaan wij het er zeker van nemen. Heb je in de buurt van je BBQ geen koelkast? Dan is het handig om een koelbox neer te zetten. Op deze manier heb je al je drankjes heerlijk in de buurt. 

 

Laatste tip

 

Onze laatste tip voor jullie; ook in de september zon moet je je blijven INSMEREN. De zon blijft de zon en je kunt nog steeds goed verbranden, zeker met temperaturen boven de 20 graden. Koop dus een goede zonnebrand of gebruik het laatste beetje van de afgelopen zomer. Wij wensen iedereen nog een paar prachtige zomerse dagen toe. 

 

 

 

donderdag 8 september 2016
Jhemyla