Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tweka: merk van de maand!

Eén van de vele trends van dit seizoen is ‘Nomadism’, geïnspireerd op de rondtrekkende mens. TWEKA zet deze trend centraal in de allernieuwste beachcollectie 2014. Op de super gave en trendy bikini’s moeten we nog heel even wachten, deze komen half maart binnen. Maar omdat wij van Zwemkleding.nl de chloorbestendige lijn van TWEKA die nu net binnen is zo super sportief vinden, is TWEKA het merk van de maand! En omdat TWEKA het merk van de maand is, mogen wij een sportief badpak van TWEKA weggeven!

 

De collectie bestaat uit Polyester badpakken, in functionele comfortabele modellen, vooral bedoeld voor het zwemmen in zwembaden (chloorbestendig). De collecties zijn kenmerkend door de subtiele belijningen in trendy kleuren. TWEKA richt zich met haar badpakken collectie op de actieve sportieve vrouw. TWEKA staat bekend om haar consequente en hoogwaardige kwaliteit, ingevuld met leuke patronen, actuele vormgeving en designs. Een sportief en functioneel badpak waar je absoluut mee gezien mag worden!

 

 

 

Winnen?

Dus, ben jij een actieve, sportieve vrouw en ben je op zoek naar een prachtig, functioneel een kwalitatief goed badpak? Of wil je er gewoon heel graag eentje hebben? Laat dan even op Facebook weten welk badpak van TWEKA jij het mooist vindt en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige eigenaresse van een geweldig badpak! Donderdag 20 februari 2014 maken we de winnaar bekend. 

 

 

 

 

donderdag 6 februari 2014
Claudia
Tweka, badpak