Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tweka

Vergelijk 10 producten
Sorteer op:
Blog

Tweka

Tweka badmode

Tweka is een succesvol badmodemerk van Nederlandse bodem. Het merk heet zich gespecialiseerd in het lichaam van de Noord-Europese man, vrouw en ook in dat van de jeugd. Tweka is een trendy merk dat zich vooral kenmerkt door de opvallende, vernieuwende patronen en prints die zijn afgedrukt op de badmode. Daarnaast is de zwemkleding herkenbaar door de perfecte pasvorm, dit komt mede door het materiaal wat gebruikt wordt.
 
 
 
 
De Tweka badmode is voornamelijk gemaakt van stevige materialen zoals lycra en polyamide, wat ervoor zorgt dat de zwemkleding stevigheid geeft aan je lichaam. Omdat de zwembaden tegenwoordig voor een hoog percentage uit chloor bestaan, worden veel badpakken en zwembroek snel faal, deze zijn niet bestendig tegen dit agressieve chloor. Daarom is de Tweka zwemkleding voor een groot deel gemaakt uit chloorbestendig materiaal, op deze manier wordt de zwemkleding niet faal en heb je er veel langer plezier van.
 
Naast Tweka badmode is er ook een kledingcollectie. Dit is niet de specialisatie van Tweka, maar door het succes van Tweka wordt de collectie steeds verder uitgebreid in Nederland en de rest van Noord-Europa.
 

Tweka Bikini

De Tweka Bikini is een bikini met een perfecte pasvorm en een trendy uiterlijk. Door de ervaring die Tweka heeft, weet het merk welke technieken je toe moet passen zodat de bikini een goede stevigheid geeft aan je lichaam. Op de Tweka zwemkleding worden voornamelijk kleine, subtiele patronen verwerkt. Dus geen grote bloemen of dikke strepen, maar kleine dunne streepjes, stipjes of elegante bloemenprints die over de hele bikini of over het hele badpak zijn verdeeld. De tops en onderstukjes kunnen los van elkaar worden gecombineerd, waardoor je zelf de meest originele combinaties kunt creëren die bij jou passen.
 
Naast bikini’s zijn er ook veel Tweka badpakken. Deze zijn eveneens verkrijgbaar in vrolijke opvallende kleuren met kleine subtiele opdrukken, maar ook zijn er wat rustigere effen zwarte Tweka badpakken verkrijgbaar. 
 

Tweka Zwembroek

Tweka maakt niet alleen mode voor dames, ook voor heren en kinderen. De Tweka zwembroek is een strakke zwembroek die goed aansluit bij je lichaam. Van effen zwarte tot vrolijk gekleurde zwembroeken met motief, ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Tweka.