Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sinterklaas cadeau ideeën

We willen allemaal het perfecte cadeautje geven aan ons lootje voor Sinterklaas! Dit is echter ieder jaar weer lastig, vind je ook niet? Wij hebben daarom een lijstje opgesteld met cadeau ideeën voor Sinterklaasavond. Dit is toch super handig! Met onze tips kun je gegarandeerd op zoek naar een leuk cadeau!

 

Wat lekkers!

Wat lekkers! Wie is daar nou niet blij mee? Bij een perfect sinterklaas cadeaupakket hoort natuurlijk wel een lekkernij! Een heerlijke chocolade letter, spijs, of een zak pepernoten moeten we allemaal op 5 december krijgen, vind je ook niet? Om voor een extra verrassing te zorgen, kun je bijvoorbeeld zelf een lekkere gevulde speculaastaart cadeau doen. Er zijn heel veel makkelijke recepten te vinden in de supermarkt! En... als je geluk hebt, deelt diegene die o zo lekker taart met jou! Win-win dus! 

 

Iets warms

De winterperiode komt eraan en het is nu ook al aardig koud. Daarom kun je nooit verkeerd zitten als je jouw lootje iets geeft waardoor hij/zij zich lekker warm kan houden in de winter. Denk aan lekkere warme sokken, een muts, shawl, pantoffels, of een mooie pyjama of badjas! Is diegene een echte kouwkleum? Geef dan een onesie! Dan is hij/zij zeker weten helemaal gelukkig! 

 

Fotoboek

Als je diegene erg goed kent, is een fotoboek of een fotolijst met jullie mooiste, gekste en grappigste foto's samen een heel goed cadeau. Het is origineel en zo kun je diegene gegarandeerd verrassen! Er zijn veel websties waarbij je heel makkelijk foto's kunt bestellen vanaf je laptop, heel erg handig! 

Sieraden

Sieraden zijn altijd goed! Welke vrouw vindt het nou niet leuk om sierraden te krijgen? Oorbellen, ringen, kettinkjes, alles is toch geweldig! Omdat de kerst eraan komt is het een extra goed idee om iets te halen wat echt 'glamorous' is! Ga voor een sierraad met een glitter, prachtige stenen of mooie donkerrode of donkergroene kleuren. Let wel op! Er zijn veel vrouwen die of alleen van zilver houden of alleen van goud. Maar om hier achter te komen, hoef je alleen maar even snel te kijken wat diegene op dat moment draagt!

 

Een bikini

Heb je onze winactie al gezien op facebook? Zo niet, neem dan gauw een kijkje! Je krijgt namelijk de kans om op 5 december een prachtige bikini te winnen van de nieuwe collectie van Phax! Stel je voor dat je wint, dan heb je echt een geweldig sinterklaascadeau te pakken! Op zoek naar een trendy cadeau voor de man; bekijk hier alle zwemshorts!

 


Een cadeaubon

Een cadeaubon vind jij misschien niet zo leuk om te geven, maar als je niet zo goed weet wat diegene wil en wel goed weet naar welke winkel hij/zij gaat, dan is het echt een heel goed idee! Jouw lootje kan zo zelf uitzoeken wat hij/zij wil! Wie wordt nou niet blij van gratis shoppen?

 

dinsdag 1 december 2015
Lisa Wolf
Sinterklaas, cadeau, ideeen