Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sapph legt het af tegen Marlies Dekkers

Marlies Dekkers heeft de rechtszaak die ze tegen het merk Sapph had aangespannen gewonnen. Dat meldt de website Nu.nl. Marlies Dekkers spande de rechtszaak aan omdat Sapph, volgens haar, beha’s (en bikini’s) maakte met de, voor Marlies Dekkers kenmerkende, bandjes boven de cup. Diverse ontwerpen zijn beschermd met het auteursrecht, volgens de rechtbank.

 

Sapph moet onmiddelijk stoppen met het maken van deze lingerie en zij moeten een schadevergoeding betalen aan Marlies Dekkers. De hoogte hiervan wordt nog vastgesteld.

 

De rechtszaak was inmiddels al aan de gang sinds 2008, dus het heeft even geduurd voordat Marlies Dekkers gerechtigheid kreeg, maar vandaag oordeelde de rechter dat ze in het gelijk is. 

 

Dat het niet alleen om de beha’s van Sapph gaat, maar ook om de bikini’s kan je zien aan de Swimwear collectie 2011. Ook hier zit boven de cup van de bikini regelmatig het bekende bandje van Marlies Dekkers.

Links een Marlies Dekkers bikini, rechts een bikini van Sapph

 

Dus wil jij graag zo’n leuke Sapph bikini of badpak met een bandje boven de cup? Wees er dan snel bij, want voor je het weet zijn ze niet meer krijgen!

woensdag 25 mei 2011
Barbara
Sapph, Marlies Dekkers, bikini