Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mijn favoriet: de bandeaubikini

Op het gebied van badmode zijn er veel verschillende mogelijkheden. Bovendien zijn er zoveel verschillende items helemaal volgens de laatste trends, waardoor het lastig is om te bepalen waar jij je het lekkerst in voelt. Vandaag ga ik in deze blog mijn favoriete badkleding vertellen!
 

Bandeaubikini

Mijn favoriete bikini is de bandeaubikini. Ik vind de bandeaubikini’s hartstikke leuk staan bij meiden van mijn leeftijd. Ja, ik hoor jullie al denken, hoe oud zal deze blogger zijn. Ik ben (nog een paar dagen!!) 21 jaar en ik vind de bandeaubikini echt geschikt voor meiden van mijn leeftijd en  voor the teenagers. De bandeaubikini heeft als voordeel dat je het topje strapless kunt dragen, waardoor je nooit last krijgt van de witte bikinitopjes. Het enige nadeel aan dit topje is dat een bandeaubikini niet geschikt is voor meiden met een grote boezem. 

Verschillende soorten

Bovendien heb je zoveel verschillende soorten bandeaubikini’s, wat het online winkelen natuurlijk extra leuk maakt! De bandeaubikini’s op Zwemkleding.nl variëren met opvallende felle kleuren. Dit heeft als voordeel dat je een paar tinten donkerder lijkt! Daarnaast heb je de oh zo populaire fringe bikini, met de bekende slierten op de top. Zelf ben ik helemaal weg van de prints. De gebloemde prints zijn enorm schattig en de rouches op het topje maken de bikini helemaal af! De ethische prints hebben iets mysterieus en elegants tegelijk. Als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor de exotische, ethische prints. Deze nemen mij mee naar de prachtige witte stranden, de heldere azuurblauwe zee en de rustgevende palmbomen!

Online winkelen

Nu jullie mijn favoriete bikini weten ben ik wel ontzettend benieuwd aan welke bikini jij de voorkeur geeft. Is het net als mij de bandeaubikini of kies jij voor de halterbikini of voor een beugelbikini? Ik ben razend benieuwd! Laat het ons maar weten op onze eigen Facebook pagina. En, mocht je nu al zin krijgen om heerlijk online te winkelen? Schroom niet en ga direct aan de slag op Zwemkleding.nl! 
 
dinsdag 18 maart 2014
Lisa
bandeaubikini, halterbikini, beugelbikini, fringe bikini, strapless, prints