Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Michael Kors blijft groeien ondanks de crisis

Wow, wat een nieuws! Zelfs tijdens de recessie lukt het de Amerikaanse modeontwerper Michael Kors om de winsten te laten stijgen met 59%, wat uitkomt tot een totale omvang van ruim 740 miljoen euro! 
 

Eén van 's werelds belangrijkste merken

Deze prestatie is vooral te danken aan de hoge verkoop van zijn bekende horloges en de prachtige accessoires. En mocht deze prestatie niet groot genoeg zijn, volgens woordvoerders van het fashion label is zelfs de verwachting dat dit merk één van ’s werelds belangrijkste merken gaat worden op het gebied van beauty en parfum. Nou, wij kunnen niet wachten om meer van hem te zien!

Historie

Heb jij nog nooit gehoord van deze man? Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper met een eigen label. De collectie bestaat uit dames- en herenkleding, schoenen, handtassen en vele accessoires die het plaatje compleet maken. In augustus lanceerde Michael Kors zijn eerste beautylijn. Het merk kun je herkennen aan de luxueuze en chique stijl. Sinds het jaar 1981 heeft het merk al een groot aandeel in de fashionwereld.

Zwemkleding.nl

Wil jij ook een kledingitem of een chique bijbehorende accessoires van deze Amerikaanse modeontwerper? Neem dan gauw een kijkje op Zwemkleding.nl en ontdek de prachtigste zonnebrillen en badkleding van Michael Kors!
 

 

maandag 10 februari 2014
Lisa
Michael Kors, groeien, prestatie, nieuws, zonnebrillen, handtassen, tassen, badmode, fashion, beautylijn, make-up lijn