Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Michael Kors

Vergelijk 14 producten
Sorteer op:
Blog

Michael Kors

Michael Kors Zonnebril

De Michael Kors zonnebril is een luxe zonnebril van zeer hoge kwaliteit waardoor het draagcomfort hoog is. De Michael Kors zonnebrillen vallen daarom in een wat hogere prijsklasse, maar wanneer je de zonnebril ervaart snap je waarom. De zonnebrillen van Michael Kors zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar, daarnaast zijn er uniseks modellen, deze kunnen door zowel man als vrouw worden gedragen.
 
De Michael Kors zonnebril zorgt er namelijk voor dat jouw outfit compleet wordt. De Michael Kors zonnebrillencollectie bestaat uit een gevarieerd aanbod, van een dun metalen montuur tot een wat dikker kunststof montuur, van blauwe glazen tot licht bruine glazen, van een stoer model tot een retro model tot een chique model. De zonnebrillen van Michael Kors zijn luxe, net als de rest van de collecties van Michael Kors. 
 

Michael Kors

Michael Kors is een snel groeiend, wereldwijd, luxe lifestyle merk, geleid door een wereld klasse management team en een gerenommeerde, bekroonde ontwerper. Sinds de lancering van zijn gelijknamige merk, dat hij 30 jaar geleden oprichtte, heeft Michael Kors onderscheidende ontwerpen gecombineerd: materialen en vakschap met een jet-set esthetiek met stijlvolle elegantie en een sportieve look.
 
Door de visie van de heer Kors is het bedrijf uitgegroeid van een Amerikaans luxe sportkleding modehuis, tot een wereldwijd merk dat accessoires, schoeisel en kleding verkoopt in 74 landen, verdeeld over de hele wereld. Het merk Michael Kors bestaat uit twee primaire collecties, namelijk de Michael Kors luxe collectie en de MICHAEL Michael Kors toegankelijke luxe collectie. 
 
In 1981 werd de allereerste collectie van Michael Kors uitgebracht, deze weerspiegelde het toppunt van luxe. Omwille van grote vraag naar toegankelijkere luxe goederen, werd in 2004 de eerste collectie van MICHAEL Micheal Kors uitgebracht. Deze collectie heeft een sterke focus op accessoires, in aanvulling op het aanbieden van schoenen en kleding, en is gepositioneerd om het beroep te doen op de jongere doelgroep. De collecties van Michael Kors bevatten inmiddels accessoires, die bestaan uit luxe handtassen en kleine lederwaren die zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer en van andere exotische huiden. Daarnaast bevat de collectie schoenen en kleding.