Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Laat mij u voorstellen aan ... Seafolly

Seafolly is voor de meeste mensen een nog onbekend merk. Toch bieden wij u via Zwemkleding.nl een aardig assortiment van dit merk. Dit is ook niet gek, want Seafolly is ondertussen uitgegroeid tot één van de best verkochte merken ter wereld. Seafolly is oorspronkelijk een familiebedrijf dat in 1975 in Australië is opgezet.  Als je aan de stranden van Australië denkt, dan kan Seafolly niet anders dan een mooi merk zijn.

 

Seafolly onderscheidt haar collectie door deze trendy en vrouwelijk te maken en natuurlijk goede, nieuwe ideeën erin te verwerken. Seafolly (zwem)kleding valt op door de vrolijke kleuren, aantrekkelijke prints en de vrouwelijk dingen zoals ruches. Seafolly is eigenlijk geschikt voor elke vrouw van elke leeftijd. Seafolly zal een jong volwassene aanspreken, omdat het merk gebruik maakt van leuke prints en felle kleuren terwijl een ietwat oudere vrouw Seafolly eerder zal dragen omdat het jonger maakt.

 

Nog een groot voordeel van Seafolly: bovenstukjes en onderstukjes van een bikini zijn los te koop. Seafolly biedt haar bikini’s niet in standaard setjes aan, omdat zij weten dat geen enkele vrouw hetzelfde gebouwd is. Uiteraard verkopen ze wel slips die bij de topjes horen, maar als u liever zelf een combinatie maakt is dat ook mogelijk. Bekijk hier de hele assortiment van Seafolly.

 

Seafolly badmode

Naast bikini’s en badpakken heeft Seafolly ook jurken, tunieken, jumpsuits en korte broeken voor naar het strand in hun assortiment. Deze items hebben dezelfde kleuren als verschillende badpakken en bikini’s. U kunt dus helemaal compleet in Seafolly-stijl naar het strand.

Wist u trouwens dat een Nederlands model, Marloes Horst, dit jaar ingeschakeld werd om dit merk wereldwijd met haar poses te verkopen?

 

Achter de schermen bij photo Shoot Seafolly

 

woensdag 21 september 2011
Bertine
Seafolly bikini badmode