Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kom je binnen zwemmen?

Wat een regen deze dagen. Gelukkig viel het vandaag erg mee en als je lekker in het zonnetje wandelde, was het nog lekker ook! Helaas komen de herfst en de winter er weer aan en gaat het nog meer regenen en dat niet alleen, het wordt ook weer een stuk kouder. Maar dat mag de pret niet drukken. Als het buiten hard regent of het is erg koud, dan kun je alsnog de deur uit voor een leuk dagje weg!


Niets is leuker om samen met je gezin naar een overdekt zwembad te gaan, genieten van tropische zwemparadijzen, zwembaden met glijbanen voor de kinderen en bubbelbaden om heerlijk in te ontspannen.


c


Er zijn zoveel leuke zwembaden te vinden in ons eigen provincie Overijssel. Denk aan de Beerze Bulten. Perfect voor de kinderen! De kinderen kunnen zich vermaken in het Adventure Island, terwijl papa en mama lekker zitten te genieten in het wellness-gedeelte. Daarna kunt u uiteraard met z’n allen een frisse duik nemen in het zwemparadijs. Wie weet zie jij konijn Bultje wel in het zwembad verschijnen of vind je hem in zijn Giga Konijnenhol!


Nog zo’n zwemparadijs met een groot kinderspeelpaleis is Preston Palace. Het water is heerlijk warm en je kunt zelfs zwemmen met echte piranha’s! Houden jullie ook zo van avontuur, dan is Preston Palace te Almelo echt wat voor jouw gezin. Daarnaast kunnen de kinderen naar de Indoor Kermis of willen jullie na het zwemmen gezellig met z’n allen bowlen of een hapje eten. Alles kan in dit prachtige hotel van Twente.


Zijn de glijbanen en wildwaterbanen jullie favoriet? Dan zijn de zwembaden in Deventer (De Scheg) en Enschede (Aquadrome) echt iets voor jullie. Wij hopen dat jullie een leuk dagje uit hebben, welk zwembad jullie ook kiezen, het wordt vast fantastisch!


vrijdag 13 september 2013
Lisa
binnenzwembad, zwembad, binnen zwemmen, Overijssel, Enschede, Almelo, Deventer, Beerze Bulten, Preston Palace, De Scheg, Aquadrome