29531 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Een uitje naar de Scheg in Deventer garandeert een fantastische, actieve dag. Het zwemparadijs beschikt namelijk over verschillende baden, glijbanen en voorzieningen voor de kleintjes. Zo is er de woeste wildwaterbaan en de bijzondere stroomversnelling die u mee naar buiten neemt. Op het Turtle-Island kunnen de allerkleinsten zorgeloos met het zand en het warme water spelen, terwijl u van een afstandje met een gerust hart toekijkt. Toe aan een lekkere snack? Bezoek dan tussen de activiteiten door eens de Bikinibar!

 

Zwembad Deventer | De Scheg

Zwembad de Scheg maakt deel uit van Sportbedrijf Deventer. Naast het zwembad bevindt zich ook een prachtige overdekte schaatsbaan en er zijn mogelijkheden tot squash en fitness. Dus of u nu lekker dagje wilt zwemmen of een hele sportieve dag wilt beleven, hier bent u aan het juiste adres.

 

 

Openingstijden zwembad De Scheg Deventer

De Scheg hanteert verschillende openingstijden voor het banenzwemmen en het zwemparadijs. Daarnaast zijn er ook nog gewijzigde openingstijden voor onder andere vakantie en feestdagen en aparte openingstijden voor alleen het Turtle Island.

 

De standaard openingstijden zijn:

 

Maandag 19.00 - 22.00 uur Ladies Night
Dinsdag 13.00 - 22.00 uur
Woensdag 13.00 - 22.00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13.00 - 21.30 uur
Zaterdag 12.00 - 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur

 

Adres Zwembad Deventer

Sport- en Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Telefoonnummer: 0570-659777
Website: www.sportbedrijfdeventer.nl

 

 

Kijkt u hier naar een overzicht van alle zwembaden Overijssel.

 

Kom je binnen zwemmen?

Wat een regen deze dagen. Gelukkig viel het vandaag erg mee en als je lekker in het zonnetje wandelde, was het nog lekker ook! Helaas komen de herfst en de winter er weer aan en gaat het nog meer regenen en dat niet alleen, het wordt ook weer een stuk kouder. Maar dat mag de pret niet drukken. Als het buiten hard regent of het is erg koud, dan kun je alsnog de deur uit voor een leuk dagje weg!

 
vrijdag 13 september 2013

Heerlijk nazomeren in de sauna!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

woensdag 11 september 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

vrijdag 12 april 2013