Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Items voor een luxe zwembad party

Wie houdt er niet van? Heerlijke vrije zomerdagen die overgaan in heerlijke zomeravonden. Het leven verplaatst zich bijna volledig naar buiten en dat is toch iet om te vieren? Met een themafeestje waar al je vrienden bij aanwezig zijn, is de manier! Pak uit met een deftige poolparty. Trek je badpak aan om te gaan zwemmen en ga lekker liggen op een luchtbedje. Wij geven je hier wat tips om het beste feestje te organiseren.

 

Deftige poolparty

De bekendste internationale badplaats aan de Cote d’Azur in het zuiden van Frankrijk is Saint Tropez. Heb je geen budget om er naartoe te gaan? Dan haal je Saint Tropez naar jou toe. De stijl wat erbij past is vintage chic. Deze vrouwelijke strandjurk past bij de gelegenheid. Denk je aan Saint Tropez? Dan denk je aan de Middellandse Zee. Daarom mag een zwembad niet ontbreken. 

 

LASCANA strandjurk met paisley-dessin                         Beach Time strandjurk met bloemendessin               

 

Mode

Saint Tropez was in de jaren vijftig een favoriete badplaats van kunstenaars en is vandaag de dag nog steeds een populaire plek voor de beau monde. Hier kun je heerlijk flaneren over de boulevard langs mooie boten en gezellige restaurantjes. Mode mag zeker niet ontbreken op een poolparty in Saint Tropez. Vind zwemshorts, bikini's en meer waarmee alle mannen, vrouwen, jongens en meisjes een goede dresscode hebben. Denk naast kleding aan sandalen, zonnebril, pet of zonnehoed om je Saint-Tropez look compleet te maken.

 

Om in te zwemmen

Een zwemkans die je niet mag missen op een poolparty. Een zwembad zorgt voor de nodige verkoeling tijdens het zonnen. Badmode mag dan ook absoluut niet ontbreken. Gebruik de badkledinggids om te vinden wat bij je past. Kies een blauwe bikini of badpak. Er is voor ieder wat wils, ook voor bijvoorbeeld een maatje meer of als je zwanger bent.

 

vrijdag 12 augustus 2022
Lizz