Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een jumpsuit = dé ideale strandkleding

Als er iets in een sneltreinvaart populair is geworden op het gebied van strandkleding, dan is het wel de jumpsuit. We zien ze in grote getalen binnenstromen bij de Nederlandse webshops. Zowel voor dames als voor meisjes, zowel zomers als chique en met lange pijpen of korte pijpjes. Het zijn ideale outfits die je over een bikini of badpak heenschiet en dé musthave voor op vakantie, want niets makkelijkers dan een broek en top in één. Scheelt weer bergen besluiteloosheid (‘’welk strandshirt draag ik vandaag bij welke strandbroek’’) en scheelt ook plek voor in je koffer. Reden dus om de jumpsuit in het welverdiende zonnetje te zetten.

 

Een jumpsuit de ideale strandkleding

 

Trouwens, niet alleen voor op het strand is een playsuit of broekpak (zoals een jumpsuit ook wel eens genoemd wordt) ideaal, je kan hem ook prima aantrekken voor je sollicitatiegesprek, bruiloft, of welk feest of gelegenheid zich op dat moment ook voordient. Deze outfit booster kan je nog heel wat shopmiddagen besparen, want met de juiste accessoires kan je zoveel verschillende soorten looks maken, dat je bijna nog vergeet dat je hem alleen maar op het strand wilde dragen.

 

Een jumpsuit voor elk figuur

Er bestaan heel veel verschillende vrouwen, dus net zoveel verschillende lichamen. Jouw lichaam is uniek, maar toch val je vaak onder een bepaalde categorie lichaam. Zo heb je het appelfiguur, de peervorm en het rechte figuur bijvoorbeeld. We hebben daar een leuk en handig blog over waar je meteen kunt zien welke bikini mooi bij jouw lichaam past. Zo is er voor jouw figuur een jumpsuit die op je lijf geschreven is en jouw vormen het mooist doet uitkomen. Hoe jij je ideale jumpsuit vindt? Lees dan verder!

 

 

 

 

Vind de juiste maat

Misschien wel heel confronterend, maar de eerste en beste tip die we weggeven is dat je eerlijk en nauwkeurig bent tegenover jezelf over je maat. Wellicht denk je nog al die tijd dat je maat L hebt en ben je in de tussentijd maat XL geworden. Maat L zal je dan nog wel passen, maar je zal zien dat als je maat XL hebt past, de stof veel mooier om je lichaam valt en het model veel mooier valt. Ook in de lengte kan dit schelen. Heb je eenmaal ontdekt welke maar je echt hebt, dan lijk je juist niet dikker, maar slanker in kleding, simpelweg omdat het veel mooier en soepeler valt.

 

 

 

 

Zo draag je een jumpsuit

Nu je de juiste maat hebt gevonden, zijn er nog meer dingen die belangrijk zijn om bij aankoop op te letten. Bestel liever 2 verschillende maten en retourneer degene die niet past of niet lekker zit. Check of hij nergens te strak zit en of je er lekker in kunt bewegen. Let vooral op de naadjes en elastiek tussen de blouse / top en de broek in, deze moet op je heupen vallen en doorgaans hoort de bovenkant van de jumpsuit te bloezen. Deze valt dus wat boller en zit niet heel strak naar beneden getrokken. Doorgaans hoort de stof bij je heupen weer strakker op je lichaam te vallen.

 

 

 

Taille trucs

De nauwsluitende modellen zijn prachtig voor als je een lichaam hebt dat helemaal in verhouding is. Heb je geen taille en wil je graag het zandloperfiguur faken, dan kan je kiezen voor een jumpsuit met een duidelijke taille en draag eventueel een riem ter hoogte van je taille en laat de bovenkant erover bloezen. Jumpsuits waarvan de top flink bloest zijn ideaal om een buikje te camoufleren en kies daarbij voor donkere kleuren en stof die wat bewerkt is. Je hebt tegenwoordig ook van die leuke hippe heuptassen. Niet alleen handig om je spullen in op te bergen, maar het laat je taille ook nog eens extra mooi uitkomen.

 

 

 

Ready to shop till you drop

Met een jasje of vest maak je een jumpsuit ineens tot een chique of zakelijke outfit en kies je daarbij een passende (lange) ketting en hoge hakjes dan kan je zo naar een sollicitatiegesprek. Zorg er dan wel voor dat je de blazer of het jasje niet dichtknoopt maar open draagt en dat deze liefst op of iets boven je heupen valt met een mooie taillering. Draag je ballerina’s of stoere Vans, dan tover je het broekpak binnen no time om tot een casual look. Klaar om lekker de stad in te gaan bijvoorbeeld (om nóg meer jumpsuits te gaan kopen)!

 

 

Lekker boven je bikini

Het allerlekkerst zijn jumpsuits om over je bikini te dragen. Thuis floep je hem zo over je zwemkleding en heb je meteen een heerlijk luchtige zomerse outfit. Er zijn zoveel stofjes en vrolijke printjes en dan nog niet eens te spreken over al die leuke modellen. Zonnehoedje op je hoofd, zonnebril op je neus en klaar voor het zonnetje! Kies hier tussen alle modellen die je online kunt vinden, wij hebben ze alvast voor je verzameld. Sommige modellen zijn ook als zomerjurkje te verkrijgen, dus als je een jurkje ziet staan tussen de jumpsuits betekent dit dat je datzelfde model ook als broekpakje kunt bestellen!

 

 

 

 

 

 

 

dinsdag 2 juli 2019
Roos
jumpsuit, strandkleding, modellen, dit draag je over je bikini