Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De prachtige Sunflair beachfashion collectie van

Sunflair heeft haar prachtige ‘beachfashion’ collectie gelanceerd voor de zomer van 2016! De collectie van Sunflair zit bomvol nieuwe trends en unieke modellen bikini’s en badpakken. De badmode van Sunflair heeft een perfecte pasvorm en iedere vrouw zal wel iets kunnen vinden wat fantastisch bij haar figuur past! Lees snel verder om te zien welke geweldige trends Sunflair zoal in haar collectie heeft gestopt!

Printjes, felle kleuren en retro-bikini's

De collectie bestaat uit bikini’s, badpakken en strandjurkjes met uitzonderlijke prints en schitterende, fleurige en felle kleuren, zoals oranje, groen en azuurblauw. De dierenprints staan centraal in de collectie van Sunflair, we gaan vooral bikini’s en badpakken met zebra, panter en slangenprints zien. We love it!  Ook komt de gave retro trend weer terug in de collectie van Sunflair. Deze trend is weer helemaal in de mode in 2016! Daarnaast heeft Sunflair badpakken ontworpen met een laag uitgesneden rug.. Heel erg sexy vinden wij!

 

Combinatie van meerdere kleuren en prints!

Wat te gek is aan aankomende zomer is  dat het zo gek mogelijk mag. Dit betekent dat allerlei soorten printjes en kleuren geweldig samen mogen komen op je bikini of badpak. Dit zien we ook terug in de adembenemende collectie van Sunflair, waar meerdere dierenprints op één bikini of badpak zitten. Dus vind jij meerdere kleuren en prints gaaf? Dan is een Sunflair bikini sowieso wat je zoekt!

 

We snappen dat we je nu wel erg nieuwsgierig hebben gemaakt! Heb jij even geluk! In het filmpje hieronder kun je zelf even de prachtige collectie aanschouwen en alvast inspiratie op doen voor jouw ‘bikini-jacht’ van 2016!

 

 

 

zaterdag 7 november 2015
Lisa
Sunflair, collectie, beachfashion, 2016, bikini, badpak