Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Armbandjes/haarbandjes Ibiza Style

Het is ook deze zomer weer helemaal hip en trendy; de Ibiza style. Je kunt de felle kleurtjes, veertjes en kralen weer uit de kast halen. Wat deze zomer ook helemaal hot is zijn de accessoires met twee functies. Zo kun je deze super leuke en kleurrijke armbandjes ook als elastiek en enkelbandje gebruiken. 

 

 

 

De armbandjes zijn vrolijk en kleurrijk en daardoor ideaal voor de zomer. Het pakketje bestaat uit vijf kleuren: groen, oranje, roze, paars en grijs.  Combineer elke armbandje met een geschikte kleur bikini. Wil je helemaal voor een vrolijke strandoutfit gaan? Combineer dan een kleurrijk armbandje met een fringe bikini die nog steeds helemaal hot is. Jouw armbandje in combinatie met een kleurrijke bikini, badpak of pareo zorgt voor een perfecte zomer vibe. 

 

Ibiza Style 

 

De armbandjes zijn niet alleen geschikt voor om je pols, maar ook voor in je haar. Zo kun je een visgraatvlecht maken met een roze elastiek of kies je de paarse voor een hoge staart. Dit staat lekker 's zomers en je haar is meteen uit je nek, ideaal. Ook kun je het armbandje om je enkel doen. Match dit met jouw Ibiza style slippers en je bent klaar voor een geweldige, kleurrijke zomer.

 

 

Mijn favoriete manier van dragen is in een hoge staart. Ik ga ondersteboven hangen waarbij ik mijn haren naar elkaar toe kam. Vervolgens ga ik weer rechtop staan en wikkel ik het kleurrijke elastiek in mijn haar. Daarna pak ik mijn toupeerborstel en toupeer ik de staart. De overige kleurtjes doe ik om mijn linkerpols terwijl ik rechts mijn horloge doe. Ik trek mijn lange grijze maxi jurk en slippers aan en ik ben klaar voor een heerlijke zomerse dag.

 

 

 

Natuurlijk kun je ook alle armbandjes tegelijkertijd dragen. Dit geeft een speels effect waarbij je lekker opvalt. Ook kun je de armbandjes dragen in combinatie met andere armbandjes. MyJewellery heeft een grote collectie met dit soort Ibiza Style armbandjes zoals je op de foto kunt zien.  

 

 

Ze hebben op dit moment ook een leuke kortingsactie waarbij je 10% korting op je bestelling ontvangt. Het perfecte cadeau voor je vriendin of voor jezelf natuurlijk! 

 

 

woensdag 15 april 2015
Jhemyla
Ibiza, haarband, armband, kleurrijk, bikini