Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

5 MUSTHAVES van deze zomer

Deze zomer zit helemaal vol met allerlei musthaves die je allemaal, de naam zegt het al, móet hebben om de zomer door te komen. Uiteraard hoef je niet alles wat in de mode is aan te schaffen. Om wat orde te brengen in de enorme chaos aan trends, hebben we de vijf musthaves van deze zomer even op een rijtje gezet.

 

 

Fringe the summer!

De fringebikini is de echte musthave van 2013. Het is een bikini met allemaal franjes eraan. Geweldig leuk en ook nog eens heel erg hip. Je kan ze krijgen in allerlei kleuren en ook in verschillende vormen. Zo heb je de triangelbikini en de  bandeaubikini.

 

Zonder of met bandjes? You pick!

De bandeaubikini is toch wel echt een musthave. De bikini draag je vaak strapless, maar aan veel bikini’s kan je een bandje bevestigen. Deze bikini is ook te vinden in alle kleuren van de regenboog. Bandeabikini’s met prints zijn ook echt aan te raden!

 

Flower Power

Prints zijn natuurlijk hartstikke hot op dit moment. Voor vrouwen die  van schattig houden een echte uitlaatklep, want overal waar je kijkt zie je bloemetjes. Bikini's met bloemenprints zijn geweldig: heel vrolijk, heel zomers en heel vrouwelijk!

 

Animal-look: stoer & sexy

We zien ze nu al een tijdje: de dierenprints. Nog steeds zien we ze verschijnen op de catwalks, en ze worden alleen maar mooier! Daarom kan een bikini met de panterprint niet ontbreken. Let op: een dierenprint kan trashy overkomen, werk daarom je look af met leuke armbandjes en slippertjes en zorg voor een juiste balans.

 

Navy-chique: durf jij het aan?

Navy-chique zien we ook steeds terug: legerprints of de legergroene kleur, maar ook navyblauw met witte strepen, ankertjes en alles wat erbij hoort. Geweldig stoer, maar: durf jij het aan?

 

Met deze vijf musthaves kan je even vooruit deze zomer! Wat zijn ze leuk, schattig of juist stoer! Wij zijn er gek op. Jij ook? Laat het ons weten op FaceBook!  

 

zaterdag 1 juni 2013
Esther
musthaves, fringebikini, bandeaubikini, bloemenprints, dierenprints, navy-style