Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Name-it badpak

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog
Badpak
€ 19,99
Badpak Bekijk

Name-it badpak

Voordelen van een Name-it badpak

Is jouw dochter, nichtje of zusje ‘beweeglijk’? Kies dan een Name-it badpak. Een badpak bestaat uit één stuk en blijft dus altijd op zijn plaats zitten. Geen broekjes die afzakken, topjes die omhoog kruipen of bandjes die losgaan. Een Name-it badpak is ideaal voor hippe en moderne meisjes. De badpakjes zijn er namelijk in verschillende kleuren, prints en motieven. Ook goed om te weten: Name-it badpakken zijn sneldrogend, slijtvast en wasbaar in de wasmachine. Daar komt bij dat de zwemkleding comfortabel is en dus heerlijk zit.

Sorteer Name-it badpakken in kleur, maat en prijs

Wil je jouw (klein)dochter zelf een Name-it badpak laten uitkiezen? Geef in onze zoekfunctie dan alvast aan wat haar maat is en wat het badpakje maximaal mag kosten. Zo voorkom je dat ze straks een badpak wil die niet in haar maat leverbaar is. Heeft ze een voorkeur voor een bepaalde kleur? Ook hierop kunnen de Name-it badpakken geselecteerd worden. Benieuwd hoe het precies werkt en welke Name-it badpakken wij aanbieden? Start meteen met zoeken.

 

Tip: is een badpak niet ‘meisjesachtig’ genoeg voor de dame in kwestie? Ga dan op zoek naar een Name-it badpak met ruches, glitters of lovertjes. Ze verandert haar mening ongetwijfeld.