Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Name-it

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog
Badpak
€ 19,99
Badpak Bekijk

Name-it

Name-it bikini en badpak

Name-it is onderdeel van Bestseller, dit bedrijf is innovatief en populair in de modewereld. Zij voeren namelijk ook winkels en concepten als Jack & Jones, Vero Moda, Vila, Object en Outfitters nation. Sinds 1986 bestaat Name-it al en sindsdien voeren ze succesvolle kledingcollecties voor kinderen. 

 

Name-it kinderen

Name-it kinderen zijn modebewust en ze weten duidelijk wat ze willen. Ouders en kinderen die Name-it kopen zijn enthousiast over de leuke en trendy ontwerpen , het gebruik van duurzame materialen en comfortabele (zwem)kleding. Dat is precies wat Name-it aanbiedt, en dat voor kinderen uit alle leeftijden. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en comfortabele kleren met ruimte voor een luier. Voor de wat oudere kinderen die al goed weten wat ze willen zijn er echte trendy kleren, zoals een stoere slim fit jeans of een casual truitje.  De kleding is verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Zo is er voor jouw zoon of dochter altijd een leuke Name-it bikini, Name-it badpak of een Name-it zwembroek. Trendy en comfortabel!
 
 
 

Groter geheel

Name-it is, zoals eerder genoemd, onderdeel van Bestseller. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Denemarken en op dit moment werken er 200 mensen bij Name-it. Name-it is inmiddels al in 19 landen vertegenwoordigd met zowel groothandelklanten als eigen winkels. Een populair en inmiddels toonaangevend merk dus!
 

Name-it bikini en badpak

Name-it kinderkleding voldoet aan hoge eisen: de leding moet lekker zitten, moet afgestemd zijn op de laatste trends en moet ook nog eens van een hoge kwaliteit zijn. Daarnaast moet de kleding ook nog eens duurzaam zijn. De zwemkleding van Name-it voldoet ook aan deze hoge verwachtingen. Een Name-it bikini of een Name-it badpak past altijd bij de laatste trends en zit super lekker. De zwemkleding is comfortabel, duurzaam en afgestemd op de laatste trends. Leuke bikini's, badpakken en zwembroeken wisselen elkaar af.