Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Billabong zwembroek

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog
Zwemshort ALL DAYS FADE
€ 35,99
Zwemshort ALL DAYS FADE Bekijk

Billabong zwembroek

Kies de Billabong zwembroek die bij je past

Een Billabong zwembroek lijkt op een korte broek. Het is een wat wijder model met pijpjes. Het voordeel? Met deze zwembroek kan je zwemmen en zonnen, maar je kunt hem ook prima dragen als korte broek. Je kan voor een effen Billabong zwembroek gaan of juist één met een print. Een Billabong zwembroek zit als gegoten. Heb je een slank of tenger postuur? Kies dan voor een zwembroek met een koord in de taille. Deze kan je dan net zo strak aansnoeren als je wilt, zodat deze jou perfect zit. Maak snel je keuze op Zwemkleding.nl. 

 

Sorteer de Billabong zwembroek op kleur, maat en prijs

Is Billabong jouw favoriete merk en weet je al zeker dat je daar een zwembroek van wilt? Kies dan direct voor het merk Billabong in onze zoekfunctie zodat we het je gemakkelijk kunnen maken. Zwemkleding.nl maakt meteen een voorselectie zodat jij alleen de zwembroeken ziet die aan jouw wensen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld ook meteen je favoriete kleur kiezen of jouw maat aangeven. Daarnaast kun je ook een maximale prijs invullen zodat je alleen Billabong zwembroeken ziet die binnen jouw budget zijn. Nieuwsgierig naar het aanbod? Start dan direct met zoeken.

 

Tip: Is je outfit nog niet compleet met alleen een zwembroek? Maak hem dan af met een nieuwe zonnebril of een paar slippers.